To był jakby nie patrzeć najlepszy rok dla Zelda Central od dawna. Na forum przybyło dużo wiadomości, tematów, strona poszerzyła się o nowe artykuły, działy, newsy oraz kilka recenzji. Nastąpiło małe ożywienie. Dużo dawnych użytkowników przewinęło się nawet w tym roku przez forum, aż sam się dziwiłem że aż tylu. Atmosfera jakby wróciła przynajmniej na jakiś czas. Oby następny rok 2015 był równie dobry pod tym względem, albo jeszcze lepszy bo wychodzą dwie Zeldy i kto wie co jeszcze.
Jeśli macie coś do dodania piszcie. Zachęcam również do pisania więcej na forum i oczywiście pisania artykułów, recenzji, czegokolwiek. Każda pomoc będzie mile widziana.
Na koniec zostawiam link do rapu z Zeldy na który niedawno natrafiłem
https://www.youtube.com/watch?v=0m9QUoW5KnY
Rok 2014 - małe podsumowanie
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Rok 2014 - małe podsumowanie
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Ummm. Ja chciałbym was wszystkich przeprościć za moje głupie posty oraz za brak szacunku do innych. Wiem że temat trochę nie odpowiedni ale chciałem to zrobić na podsumowanie.
P.S. Ostatnio kupiłem A Link to the Past!:)
P.S. Ostatnio kupiłem A Link to the Past!:)
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra