SweetBrokacik
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Amadis, jesteś okrutny......xD No dobra, to jedziemy po forku, co se będziemy żałować
O RLY? nie sądze, żeby ktoś, kogo np. biją w domu mogła pomóc banda 13 i 12 latków...którym same Sw33Ty w gŁóFfKaCh.
Rangi też na poziomie....Te zeldowskie mogą się schować!
Jak widać każde piękne zjawisko da się zochydzić i wykorzystać do swoich niecnych celów.
....a różowe strony w najnowszym bravo już czytały?
A podobno przyjaciół się wybiera.....
Boże, zue emo boli całe życie....dlaczego ludzie nie zostawią dla siebie swoich dramatów, tylko muszą się nimi chwalić? A może to taki szpan i żadnych samobójstw nie było,co?
Przekonałaś mnie, dziewczyno, biore 10. Będe je dawać każdemu "Nikt-mnie-nie-kocha" emo. Z doświadczenia wiem, że absurdalne potraktowanie czyjegoś problemu potrafi mu uratować życie
BTW, jaki chłopak chciałby mieć cokolwiek w kształcie serca?
No patrzcie, samo zuo, a jednak w szkole przynajmniej nie robią mi brokatowego płukania mózgu;(
reszta na później i dla was. Głowa mi pęka od tego....
..:Gdy rodzjna jesth proBlemem :..
To swEethFOrum zBawjCjelEmmM ^^
O RLY? nie sądze, żeby ktoś, kogo np. biją w domu mogła pomóc banda 13 i 12 latków...którym same Sw33Ty w gŁóFfKaCh.
PoDgLoNdAcZ
Rangi też na poziomie....Te zeldowskie mogą się schować!
MjuOść
....::fFShytsqo o TyM pjenqnym zjAwJSqu:))))))) ::....
Jak widać każde piękne zjawisko da się zochydzić i wykorzystać do swoich niecnych celów.
....a różowe strony w najnowszym bravo już czytały?
A podobno przyjaciół się wybiera.....
Boże, zue emo boli całe życie....dlaczego ludzie nie zostawią dla siebie swoich dramatów, tylko muszą się nimi chwalić? A może to taki szpan i żadnych samobójstw nie było,co?
Jestem mężczyzną... prawda, że nie jestem z tego zbyt zadowolony, co swoją drogą nie raz doprowadziło mnie do płaczu i wielokrotnych prób samobójczych, ale jestem. Czemu mnie nie chcesz zrozumieć? Czemu nikt mnie nie chce zrozumieć?
[JA to ciIiII prOpOOnUUuuuójęęęęę., kUpiĆĆ soBie EmO ŻylEtkęęęĘ. TaKą ff ksZtałcIe SerdUsHkaaa .. jeSt słItTtttt
Przekonałaś mnie, dziewczyno, biore 10. Będe je dawać każdemu "Nikt-mnie-nie-kocha" emo. Z doświadczenia wiem, że absurdalne potraktowanie czyjegoś problemu potrafi mu uratować życie
BTW, jaki chłopak chciałby mieć cokolwiek w kształcie serca?
[SzqouA]
....:CzyYli sam złO ;( :....
No patrzcie, samo zuo, a jednak w szkole przynajmniej nie robią mi brokatowego płukania mózgu;(
reszta na później i dla was. Głowa mi pęka od tego....
She's got everything I need, pharmacy keys
-
- Zora
I pomyslec, ze i ja bylam kiedys emo (ale sie nie ciachalam zyletkami i nie probowalam zabic...)... o__O' To chyba taki okres w zyciu 'nastolatkow' XDDD
WT... hell? To ja powiem, ze ja bym chciala byc facetem (co jest po trochu prawda) ale to nie znaczy, ze sie bede zabijac, bo nie urodzilam sie taka, jaka chcialabym byc.
No i naprawde watpie, czy by mi na tamtym forum pomogly dzieffczynki, ktorych najwiekszym problemem jest zlamany paznokiec i makijaz niepasujacy do bielizny (...lepiej nie pytac...) xO
Jestem mężczyzną... prawda, że nie jestem z tego zbyt zadowolony, co swoją drogą nie raz doprowadziło mnie do płaczu i wielokrotnych prób samobójczych, ale jestem. Czemu mnie nie chcesz zrozumieć? Czemu nikt mnie nie chce zrozumieć?
WT... hell? To ja powiem, ze ja bym chciala byc facetem (co jest po trochu prawda) ale to nie znaczy, ze sie bede zabijac, bo nie urodzilam sie taka, jaka chcialabym byc.
No i naprawde watpie, czy by mi na tamtym forum pomogly dzieffczynki, ktorych najwiekszym problemem jest zlamany paznokiec i makijaz niepasujacy do bielizny (...lepiej nie pytac...) xO
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
amadis pisze:www.sweetbrokacik.fora.pl
O f mordę!!
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Amadis zlituj się ! Ja mam problemy z odczytaniem tego słit cośtam i gadki trolli. Piszą jakieś badziewia o tym jak mają poprzewalane we łbach i chcą sobie kupić rzyletki w kształcie serca. LOL ? Za taki tok myślenia nie lubię "dziewczyńskich" dziewczyn .
Nie wiem po co mają się zabijać przecież zawsze można zmienić płeć .
Wondercrow pisze:WT... hell? To ja powiem, ze ja bym chciala byc facetem (co jest po trochu prawda) ale to nie znaczy, ze sie bede zabijac, bo nie urodzilam sie taka, jaka chcialabym byc.
Nie wiem po co mają się zabijać przecież zawsze można zmienić płeć .
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jak na razie: Forum pełne zakompleksionych n00bków, super tematy, porażające wypowiedzi dzieci słońca, co tam jeszcze(?) "podetne sobie żyły bo..."- aż strach pomysleć co by było gdyby kilku userów z tamtego forum przeniosło się tutaj
Ostatnio zmieniony 22 października 07, 23:32 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Mam jedną prośbę do was: jak ja zacznę takie głupoty wypisywać, to mnie zlinczujcie publicznie albo zbanujcie na jeden dzień xD Z góry dziękuję....Nie żebym się chwaliła problemami, ale czasami jak źle ze mną, to głupoty gadam xD
a może brokacikowy blog? Przesławna Lady Jewel.
a może brokacikowy blog? Przesławna Lady Jewel.
She's got everything I need, pharmacy keys
Te forum to przykład i dowód, że głupi ludzie istnieją i to się mnoży jak choroba.
Po przeczytaniu tego tematu http://www.sweetbrokacik.fora.pl/hihif-t674.html miałem już dość.
I teraz mogę powiedzieć po raz kolejny(bo coś nowego mnie zadziwia)"Taz już wszystko widziałem"
Po przeczytaniu tego tematu http://www.sweetbrokacik.fora.pl/hihif-t674.html miałem już dość.
I teraz mogę powiedzieć po raz kolejny(bo coś nowego mnie zadziwia)"Taz już wszystko widziałem"
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
mate pisze:Te forum to przykład i dowód, że głupi ludzie istnieją i to się mnoży jak choroba.
Usuńcie ten temat, bo ja krwiaka dostanę zaraz
Człowieku czy ty wiesz co ty poczyniasz. Niewiem jak znalazłeś to ale nie chce wiedzieć. Przez ciebie musze popełnić seppuku. A żeby niebyło mi łatwo musze je zrobić widelcem.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl