Targowisko
Moderator: Moderatorzy
No dobrze, ale nikt nie kupi GBA?
[ Dodano: Pon 09 Kwi, 2007 ]
To reedycja... :
Siemka.
Mam do sprzedania kilka gier i pomyślałem, że może ktoś zareflektuje?
Sprzedaję:
- Pokemon Silver (GBC) ,
- Donkey Kong Country (GBC) ,
- Super Mario Land 2 6 Golden Coins (GBC) ,
-Monster Inc. (GBC), [opis - ciekawa gra platformowa, zrobiona na bazie popularnego filmu "Potwory i spółka"]
- Shrek (GBC) , [opis - magiczna, ciekawa bijatyka oparta na filmie "Shrek", potrafi wciągnąć ]
- Kirby Dream Land 2 (GBC),
- Mario Kart Super Circuit,
- Golden Eye: Rouge Agent (DS) [strzelanka]
Wszystkie gry są w stanie doskonałym, cena do uzgodnienia.
Na życzenie - fotografie
Pozdrawiam,
Mr.M
UPDATE : Sprzedaje również konsole Game Boy Advance, stan bdb, jedyny mankament to brak klapki, ale to nie przeszkadza w grze Foto na życzenie, cena do uzgodnienia
Przedmioty wysyłam przesyłką Poczty Polskiej w bezpiecznym opakowaniu, możliwy odbiór własny, dla zdecydowanego podam swój adres (mieszkam blisko Radomia jakby coś).
[ Dodano: Pon 09 Kwi, 2007 ]
To reedycja... :
Siemka.
Mam do sprzedania kilka gier i pomyślałem, że może ktoś zareflektuje?
Sprzedaję:
- Pokemon Silver (GBC) ,
- Donkey Kong Country (GBC) ,
- Super Mario Land 2 6 Golden Coins (GBC) ,
-Monster Inc. (GBC), [opis - ciekawa gra platformowa, zrobiona na bazie popularnego filmu "Potwory i spółka"]
- Shrek (GBC) , [opis - magiczna, ciekawa bijatyka oparta na filmie "Shrek", potrafi wciągnąć ]
- Kirby Dream Land 2 (GBC),
- Mario Kart Super Circuit,
- Golden Eye: Rouge Agent (DS) [strzelanka]
Wszystkie gry są w stanie doskonałym, cena do uzgodnienia.
Na życzenie - fotografie
Pozdrawiam,
Mr.M
UPDATE : Sprzedaje również konsole Game Boy Advance, stan bdb, jedyny mankament to brak klapki, ale to nie przeszkadza w grze Foto na życzenie, cena do uzgodnienia
Przedmioty wysyłam przesyłką Poczty Polskiej w bezpiecznym opakowaniu, możliwy odbiór własny, dla zdecydowanego podam swój adres (mieszkam blisko Radomia jakby coś).
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Witka.
Chciałbym sprzedać konsolę GameBoy Advance. Konsola jest w 100 % sprawna. Na ekraniku jest kilka rys, ale to rzecz nieunikniona (posiadacze tej konsoli to wiedzą ). Do gry dokładam grę Pokemon Crystal (z zapisem) oraz kabel do grania w trybie multiplayer (GBA Link Cable). Wszystko działa jak ta lala, można tak powiedzieć ;p. Real foto:
http://img250.imageshack.us/img250/2/pic00594ju2.jpg
Cena: o tym to już raczej na gg ... Pisać dniami i nocami .
Chciałbym sprzedać konsolę GameBoy Advance. Konsola jest w 100 % sprawna. Na ekraniku jest kilka rys, ale to rzecz nieunikniona (posiadacze tej konsoli to wiedzą ). Do gry dokładam grę Pokemon Crystal (z zapisem) oraz kabel do grania w trybie multiplayer (GBA Link Cable). Wszystko działa jak ta lala, można tak powiedzieć ;p. Real foto:
http://img250.imageshack.us/img250/2/pic00594ju2.jpg
Cena: o tym to już raczej na gg ... Pisać dniami i nocami .