Zarejestrowani
Moderator: Moderatorzy
o ile wiem to na tej stronie nie ma takiego czegos ze trzeba zarejestrowac sie na forum zeby moc korzystac z dzialu download a to ze na forum malo uzytkownikow jest plci przeciwnej do mojej to juz nie wiem dlaczego tak jest moze dlatego ze dziewczyny nie interesuja sie tak grami moja siostra mlodsza to gra tylko w simsy czasami w GTA:SA w zelde w sumie tez ale nie tak czesto ona gra tylko po to zeby sobie na eponie pojezdzic i nie jest na tyle zainteresowana zelda zeby udzielac sie na forum
Racja 95% lasek gry nie interesują,a jak interesuja to w małym stopniu np: zeby se pograc z 30 min np: w simsy albo jakos platformowke przejsc dwa etapy i koniec,czasem nawet pograja w bijatyki to jest git choc zaopewne nie spedza tyle czasu co np:My(płec meska).Wiekszosc lasek nie widzi w grach nic szczegolne(choc są wyjątki),za to my wrecz przeciwnie gry uwazamy za cuz genialnego i tak ma byc :mrgreen:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
No nie powiedziałbym że nie lubią gier, po prostu lubia inne.... SIMY albo jakies inne których nie znam. Z tego co wiem (a wiem niewiele na ten temat) więcej dziewczyn mozna spotkać na czatach niż na forach.... Gdyby tu była jakaś aktywna uzytkowniczka moglibyśmy posłuchać opini bezpośrednio zainteresowanych....
a jakby wonsz boa zjadl pajonka to pajonk by ugryzl wonsza od wnentrza ?