Targowisko

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 2 maja 14, 13:32

Ano zmieniły. Jeszcze stosunkowo niedawno normalną ceną było 80-100 zł za Zeldę Collector's na GC, teraz chyba nie ma co szukać poniżej 150 zł.
Obrazek

Awatar użytkownika
Trociniak
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: Trociniak » 2 maja 14, 14:43

nokash pisze:
Trociniak pisze:  
Udało mi się od kolekcjonera oryginałkę za 7 dyszek w idealnym stanie kupić

Drogo. Ja kiedyś kupiłem za jakieś 40 zł na allegro. Ideał oryginał ale to było jakiś czas temu. Może się ceny zmieniły.

Wiesz, widocznie Ci się pofarciło. Mi zależało na czasie, bo już wszystko kupiłem, co potrzeba do Majory, a mogłem chodzić tylko po skosie :D Teraz takie ceny są, pady za 3 dychy z analogiem "3/6" w subiektywnej skali użytkowników allegro.

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 24 czerwca 14, 15:54

(chciałbym żeby to ktoś przeczytał:D:D:D)chciałbym kupić colection disc na game cube,no wiecie jest na niej majoras mask(która najbardziej interesuje), ocarina of time, a link to the past i links awakening(chyba)oraz demo wind wakera.jeżeli ktoś chciałby mi ją sprzedać,niech wyśle mi wiadomość na forum.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 2 stycznia 15, 13:47

noksh sprzedaje.
http://olx.pl/oferta/3ds-zelda-link-bee ... caf12fa9ac
lub na allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=4955625643
Poza tym mam kod do WW WiiU Proszę o propozycje :)
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 3 stycznia 15, 15:38

Sprzedajesz ALBW... to już nie kolekcjonujesz Zeld? :wink:
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 3 stycznia 15, 16:14

Mam dwie :P Swoją z limitki mam i nigdy nie sprzedam. Kupiłem z 3dsxlem żeby zarejestrować i mieć gratisową grę. Konsolę sprzedałem a teraz sprzedaję gry. Gratisową grę tez juz sprzedałem. W sumie na całej akcji zarobię ok 200 zł :)
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 5 stycznia 15, 17:00

To już spokojnie masz na kolekcjonerkę z MM3D:). Ja też muszę sprzedać pare gierek... Dynasty Warriors3, Medals of Honor... i wiele innych. Tagże PSP w idealnym stanie.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Re: Targowisko

Postautor: kacperk » 25 lipca 16, 16:12

No dobra! :) Ma ktoś może Wii które się gdzieś wala po kątach i które chciałby sprzedać? :D

Taro
Kokiri
Kokiri

Re: Targowisko

Postautor: Taro » 29 sierpnia 16, 09:22

Cześć. Ja mam Wii w stanie idealnym, super sprawne technicznie :) A pozbyć się chce z tego względu, że w dalekiej przyszłości planuję zapatrywać się w NX. Proponuję Wii z motion + nunchackiem, detektorem ruchu, pełnym okablowaniem. Bez uszkodzonej obudowy. Konsola nie była w żaden sposób edytowana ani modyfikowana. Mam też do niej mnóstwo gier. Zeld co prawda nie sprzedaję bo to moja kolekcja, ale mam naprawdę ogrom gier na Wii. Same dobre tytuły moim zdaniem. Jaka jest Twoja propozycja cenowa? Proszę o priv lub tutaj. Możesz też napisać na facebooku (imię "Umysł Szalony"), gdyż rzadko tu wchodzę. Pozdrawiam :)

Wróć do „OFF Topic”