My Collection
Moderator: Moderatorzy
Ja postaram się zebrać chociaż część mojej kolekcji(jestem taki bałaganiarz że na pewno wszystkiego wam nie pokaże). A jak robicie te zdjęcia- wieczorem przy sztucznym świetle czy na rano??? Bo ja nie wiem jakiego oświetlenia użyć.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
dziś dojdzie Xenoblade + classic controller pro black (kupowałem oddzielnie:( ) jak pogram chwilę , to zrobię zdjęcia mojej małej kolekcji bo co to za kolekcja 4 gry + wii fit+ ?////
Uploaded with ImageShack.us
//Zapomniałem zrobić zdjęcie Wii... no ale cóż, kiedyś zrobię //
O to moja mała kolekcja. Sebeq miałeś rację Xenoblade wymiata . Jeszcze mam pytanie do forumowiczów: Co sądzicie o The Last Story i Pandora's Tower? gry warty uwagi?? (bo za niedługo wychodzą)
Uploaded with ImageShack.us
//Zapomniałem zrobić zdjęcie Wii... no ale cóż, kiedyś zrobię //
O to moja mała kolekcja. Sebeq miałeś rację Xenoblade wymiata . Jeszcze mam pytanie do forumowiczów: Co sądzicie o The Last Story i Pandora's Tower? gry warty uwagi?? (bo za niedługo wychodzą)
Podoba mi sie zbior na n64 To moja ulubiona konsola zaraz po nesie
Do mojej kolekcji dolaczyla ostatnio biala Wii Oczywiscie wersja z wsteczna kompatybilnoscia Do tego bylo pare gierek WiiWare i Virtual Console
Do mojej kolekcji dolaczyla ostatnio biala Wii Oczywiscie wersja z wsteczna kompatybilnoscia Do tego bylo pare gierek WiiWare i Virtual Console
http://retroage.net - najlepszy serwis o retrograniu.