Oceń użytkownika wyżej
Moderator: Moderatorzy
- master sword
- Goron
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kruppol pisze:PS.Masterlink ale jak wybieram se jakiś avatar z zeldy infinte zapisuje go i potem w ZC go wybieram to pisze ze za duzo ze powyżej 12 kb to może jakąś inną stronke
Przecież avek można zmniejszyć...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- master sword
- Goron
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
master sword - jesteś nowy a już dostałeś warna (!), ale chyba jesteś spox
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Deedlith_Anthy, pisze z tego co widzę bez błędów (o.0!), jej posty są na temat, potrafi coś wnieść do tematu.
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
MasterLink pisze:Kruppol pisze:PS.Masterlink ale jak wybieram se jakiś avatar z zeldy infinte zapisuje go i potem w ZC go wybieram to pisze ze za duzo ze powyżej 12 kb to może jakąś inną stronke
Przecież avek można zmniejszyć...
No tak wiem chyba w photoshopie ale nawet jeśli tak to nie umiem z nieggo korzystać
FALCON PAWNCH!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kruppol pisze:PS.Masterlink ale jak wybieram se jakiś avatar z zeldy infinte zapisuje go i potem w ZC go wybieram to pisze ze za duzo ze powyżej 12 kb to może jakąś inną stronke
Kruppol na tej stronie są mniejsze:
http://www.zeldauniverse.net/content/view/185/214/
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Eviltwin1 Fajny z niego gostek zna sie na rzeczach i jest spoko PS.Ten screnn z Kakashim to chyba on robi Sexy jutsu?? ;D zabardzo na naruto sie nie znam;)
Sebcio Jest Fanem Raymana DB Jest fajny i lubiany :]
Boryn Miły z niego Mod przykładający sie do funkcji moda i jest spox
Wodorost hmm...Dawno o tobie nie muwiłem ale uważam że znasz dobrze TLOZ i....Fajny jesteś
Deedlith_Anthy Hmm Fajna dość z ciebie userka hmm może i lubiana i jest OK
Master sword..Hmmm Widze że jesteś tu nowy ale jak narazie jesteś fajny
Masterlink Heh co tu o tobie muwić jesteś tu lubianym userem ja cie lubie pomagasz i innym i jestes spoko .
Sebcio Jest Fanem Raymana DB Jest fajny i lubiany :]
Boryn Miły z niego Mod przykładający sie do funkcji moda i jest spox
Wodorost hmm...Dawno o tobie nie muwiłem ale uważam że znasz dobrze TLOZ i....Fajny jesteś
Deedlith_Anthy Hmm Fajna dość z ciebie userka hmm może i lubiana i jest OK
Master sword..Hmmm Widze że jesteś tu nowy ale jak narazie jesteś fajny
Masterlink Heh co tu o tobie muwić jesteś tu lubianym userem ja cie lubie pomagasz i innym i jestes spoko .
FALCON PAWNCH!
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin