Wkurzający Nauczyciele którzy was uczą
Moderator: Moderatorzy
Wkurzający Nauczyciele którzy was uczą
wiecie o co lata :P u mnie jest to pan od przyrody i pani od anglika
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
U mnie jest wychowawczyni nasza która często drapie sie po szyi. Jak ona nie ma racji i sie chce jej zwrocic uwage to przerywa i mowi cos w stylu "Eeeeeeee" I ciągle powtarza "Ale wy sie musicie uczyc!". Jest dyrektorka która nas uczy matmy to zawsze jak na nią spojrze to jest usmiechnieta. Jest baba od biologii - pani świstak ale miala zlamaną noge i jej poprzedniczka byla lepsza bo sie na nią patrzylismy tak wytrzeszczonymi oczami albo jak mowila cos to bilismy jej brawo a ona nie wiedziala o co chodzi. Jest baba od anglika która ubiera sie jak wiesniaczka, slucha ich troje i tokio hotel i w ogóle kocha wiśniewskiego. Jest tez baba od chemii co jej nienawidze po prostu bo powtarza w kolko te same rzeczy i glupoty gada a na dodatek strasznie trudno sie poprawic. I baba od fizyki co czasami gada i sie zacina i robi jakies miny jakby tiki miala.
Co jest kurde?
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Świetne! Widziałem już to na www.gryonline.org
Mnie najbardziej denerwuje nauczycielka od polskiego. Strasznie dużo wymaga.Mi każe pisać na brudno(a piszemy strasznie dużo) i w domu przepisywać (nie moja wina że brzydko piszę tylko tego że jestem leworęczny) jakbym nie miał co robić. Reszta nauczycieli raczej w porządku.
Zaloguj się na Ogame na Uni 4 i wejdĽ do sojuszu Red Dragon lub ZaRaZki!
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: