Nintendo vs .......

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 21 marca 05, 01:06

[ Dodano: Pon 21 Mar, 2005 ]
Zero pisze: NDS nie ma szans:P Umrze tak, jak N64

Nie ma hu... NDS nie umrze, a N64 umarło w chwale, bo nikt mi nie powie ,że szybko spadła z rynku.Trzymała sie długo i doczekała sie gierki z tytułem roku (czyli Zeldy :D ) A Ludziska NDS wybiorą za klimat, czar i to coś co ludzie z BIG N wkładają w gry (eh... pamietam ja jak zem gral w Zelde OoT albo Mariana 64) BIG N RZĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 21 marca 05, 08:18

to coś co ludzie z BIG N wkładają w gry
Infantylność?
8=============D

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 21 marca 05, 09:52

Ehh... Ty zawsze musisz sie odgryźć.Ale tym razem cie nie zkontruje bo nie wiem co to znaczy :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 21 marca 05, 16:55

Nie wiem jak to wyjaśnić:P Ale najłatwiej bedzie na przykładzie.
Infantylny jest np. Pikachu, Kirby i inne takie potworki, zwierzaki dla malych dzieci:P itp.
8=============D

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 21 marca 05, 18:28

No tak tu trzeba racje przyznać.Pikachu to pojeb ale co jak co tym sie zdobywa większą rzesze miłośników konsoli.Ktoś musi zadbać o młodszych graczy ale są też inne gry które nie posiadają takich indywiduów jak pika żółć :D

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 31 marca 05, 13:45

Chyba kupuje NDS`a:P,( a PSP jak stanieje:P) W PSXExtreme widziałem zapowiedzi na konsolę... Na NDS`a najbardziej chcę Harvest Moon, Kirby`s Magical Paintbrush(z limitowanym, różowym stylusem:)), później Mario 64DS i Yoshi Touch&Go.

A na PSP... Hmm... Medievil(wersje na PSOne są niezłe:)), Wipeout Pure i jak narazie to wszystko:(...

Poza tym PSP ma slot na Memory Stick Duo:D Można oglądać anime i filmy, słuchać muzyki, przeglądać zdjęcia itp.:)
8=============D

Awatar użytkownika
1234aa
Kokiri
Kokiri

Postautor: 1234aa » 1 kwietnia 05, 20:24

Nintendo ma swuj klimat ale i tak najlepsza konsola jest ps2

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 25 kwietnia 05, 17:16

Zero pisze:Chyba kupuje NDS`a:P,( a PSP jak stanieje:P) W PSXExtreme widziałem zapowiedzi na konsolę... Na NDS`a najbardziej chcę Harvest Moon, Kirby`s Magical Paintbrush(z limitowanym, różowym stylusem:)), później Mario 64DS i Yoshi Touch&Go.

A na PSP... Hmm... Medievil(wersje na PSOne są niezłe:)), Wipeout Pure i jak narazie to wszystko:(...

Poza tym PSP ma slot na Memory Stick Duo:D Można oglądać anime i filmy, słuchać muzyki, przeglądać zdjęcia itp.:)

Poczytaj trochę to: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,19480 (NINTENDO takcih numerów NIE ROBI) i jeszcze to: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,19481 . Może zmienisz zdanie (w co i tak wątpie) :4
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Awatar użytkownika
cyprien
Kokiri
Kokiri

Postautor: cyprien » 1 maja 05, 09:51

1234aa pisze:Nintendo ma swuj klimat ale i tak najlepsza konsola jest ps2
Najlepsza są:Psx,Ngc,N64,ps2,gba :3
Evil Twin Cyprien's Chronicles Max evil twin warriors devil gaze shield

Awatar użytkownika
Shizo
Kokiri
Kokiri

Postautor: Shizo » 1 maja 05, 10:25

Poza tym PSP ma slot na Memory Stick Duo:D Można oglądać anime i filmy, słuchać muzyki, przeglądać zdjęcia itp.Smile

Odrazu widać ręke fachowca :lol: .
Na jednym z większych MSD zmieści się niewiele ponad godzina filmu, a kosztuje ponad dwieście złoty (opłaca się ? :D ). Muzyke można słuchać na discmenie, który jest tańszy i ma lepszą jakość dźwięku. Do tego na psp nie można wgrać mp3, tylko jakieś mało znane formaty =]. Co do przglądraki zdjęć, lol, po co ci ? Będziesz sobie oglądał gołe panienki w aucie :twisted: ? Już lepiej kup se gazete =]. No i najważniejsze - DS ma super, mega, wypasione hity, oraz zelde :D .
Miałem problemy z komputerem. Ale teraz wracam =].

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 7 maja 05, 16:17

Shizo pisze:
Poza tym PSP ma slot na Memory Stick Duo:D Można oglądać anime i filmy, słuchać muzyki, przeglądać zdjęcia itp.Smile

Odrazu widać ręke fachowca :lol: .
Na jednym z większych MSD zmieści się niewiele ponad godzina filmu, a kosztuje ponad dwieście złoty (opłaca się ? :D ). Muzyke można słuchać na discmenie, który jest tańszy i ma lepszą jakość dźwięku. Do tego na psp nie można wgrać mp3, tylko jakieś mało znane formaty =]. Co do przglądraki zdjęć, lol, po co ci ? Będziesz sobie oglądał gołe panienki w aucie :twisted: ? Już lepiej kup se gazete =]. No i najważniejsze - DS ma super, mega, wypasione hity, oraz zelde :D .

Można nawet kupić MSDuo o wielkości 1GB(są drogie, ale jednak są:) ), jak się wrzuci film o słabej rozdielczości i muzykę w "jakimś małym znanym formacie", ew. zdjęcia z gołymi panienkami:P. Tylko ciekawe jak będzie z grami?
8=============D

Awatar użytkownika
kropek2
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Postautor: kropek2 » 15 maja 05, 14:02

ziomki jest nowe nintendo ds z dotykowym ekranikiem psp go nigdy nie przebije chodzby chciało jedynie co sony jest dobre to ps2 ale ngc ma więcej ram i pamieći :|
szkoda ze na gc nie wchodzi gry z ps2 .
więc tak gdyby na ngc wchodziły gry z ps2 i było bardziej dostępne w polsce tak jak ps2 to by wszysty je kupowali dziękuje koniec wykładu
_
aha zorientowałem sie że musze sie na nowo zarejestrować i jestem nie kropek2 tylko kropek . napisałem odwrotnie w innym poście to mogło niekturych zdezcośtam
a ?wistak siedzi bo sreberka były z przemytu

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 17 maja 05, 14:46

kropek2 pisze:ziomki jest nowe nintendo ds z dotykowym ekranikiem psp go nigdy nie przebije chodzby chciało jedynie co sony jest dobre to ps2 ale ngc ma więcej ram i pamieći :|
szkoda ze na gc nie wchodzi gry z ps2 .
więc tak gdyby na ngc wchodziły gry z ps2 i było bardziej dostępne w polsce tak jak ps2 to by wszysty je kupowali dziękuje koniec wykładu
_
aha zorientowałem sie że musze sie na nowo zarejestrować i jestem nie kropek2 tylko kropek . napisałem odwrotnie w innym poście to mogło niekturych zdezcośtam

No właśnie, a przecież to gry są najważniejsze X-Box jest obecnie najmocniejszą konsolą na rynku, ale gry ma słabe, właśie dlatego PS2 schodzą najlepiej. Zdrowo myślący człowiek przy wyborze konsoli kieruje się grami. Chyba, że ktoś ma konsolę tylko po to, aby nią szpanować...

A co do pojedynku PSPvsNDS. Ja już zaczynam przechodzić na stronę Ninny, chyba, że MEgaman Battle Network będzie też na PSP:) Najciekawsze pozycje jakie widziałem w zapowiedziach na NDS to: Kirby & Magical Paintbrush:), Megaman Battle Network, Wari Ware: Touch(ciekawy pomysł, podobnie jak Project Rub), no i może Yoshi: Touch&Go. A na PSP: Medievil, WipeOut Pure
Wiec pod tym względem jak narazie NDS wygrywa.
8=============D

Link
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Postautor: Link » 19 maja 05, 20:08

Z tego co mi wiadomo, NDS sprzedał się w nakładzie 20.000.000 ludzi! A PSP na razie 5.000... Więc NDS jest skazany na sukces!
"Link, nie zapomnij pozdrowić babci ode mnie." - Siostra Linka, "Zelda: Wind Waker"

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 20 maja 05, 10:33

A PSP na razie 5.000
??? Za przeproszeniem: Czy czasem masz mózg, bo jak nie, to nie będziesz mógł korzystać z kontrolera Nintendo ON(widzieliście już to?)
8=============D

Wróć do „OFF Topic”