Wasze alkoholowe upodobania
Moderator: Moderatorzy
Mi akurat się zdarza raz na 2-3 miesiące napić piwa więc o to się nie martwię. Po prostu uważam, że picie wódy dla samego picia (w ogóle jak można pić wódę?) jest kiepskim pomysłem. No, ale z wiekiem większość przejawów "dorosłości" podobno się nudzi... Boże, właśnie dzisiaj wskoczyła mi 26 na licznik i chyba mam małego doła
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Mikstura Many albo Ocarina of Lime w moim ulubionym Pubie = win <3
Ogólnie drinki na bazie limonki, blue curacao i soków owocowych. Nie lubie wisky, tonika i dżinu... czystej wódki nie ruszam.
No i chyba to co każda kobieta tak? xD Dobre czerwone wino.
Fascynujące jakie tu tematy zaczynają powstawać...
Czyżby się szykowało Mario Party After Dark w wykonaniu Zelda Central? Albo raczej Four Swords Adventures After Dark? xD (tak dla pewności: mp after dark to taka seria stara niegdyś robiona na screwattack. siedziało 4 gości, popijali alkohol i grali w mario party streamując i bardzo sobie nawzajem dokopując)
Ogólnie drinki na bazie limonki, blue curacao i soków owocowych. Nie lubie wisky, tonika i dżinu... czystej wódki nie ruszam.
No i chyba to co każda kobieta tak? xD Dobre czerwone wino.
Fascynujące jakie tu tematy zaczynają powstawać...
Czyżby się szykowało Mario Party After Dark w wykonaniu Zelda Central? Albo raczej Four Swords Adventures After Dark? xD (tak dla pewności: mp after dark to taka seria stara niegdyś robiona na screwattack. siedziało 4 gości, popijali alkohol i grali w mario party streamując i bardzo sobie nawzajem dokopując)