Cybermachina

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 24 września 14, 00:08

Juz w te sobote w katowickiej Cybermachinie mamy "Gorączke Sobotniej Nocy" gdzie będziemy się "pojedynkować" w Just Dance i Dance Central. No jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądało. Zwłaszcza, jeśli przecenią piwo dla uczestników.
Relacji na Zelda Central nie robię. Będę pisała/nagrywała/cykała foty tylko na Nintendowych eventach - tak dla ścisłości.
No chyba, że jakiegoś wielbiciela moich piśmienniczych i fotograficznych umiejętności faktycznie interesuje WSZYSTKO to wtedy szukajcie mojego bloga. :42

Proszę ostrożnie z ta bitwą regionalną na forum. Cała Polska jest piękna nie ważne czy mieszkasz w górach czy nad morzem <3
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 24 września 14, 16:40

No może troszkę się zapędziłem! ;/
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 29 września 14, 14:32

Mary1517 pisze:
Proszę ostrożnie z ta bitwą regionalną na forum. Cała Polska jest piękna nie ważne czy mieszkasz w górach czy nad morzem <3
Ale ważne jest też czy mieszkasz w mieście czy na wsi. W moim przypadku mieszkam na wsi i trudno tu o cokolwiek. Ci co mieszkają w mieście mają więcej możliwości i ogromie im zazdroszczę.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 30 września 14, 22:49

Hmmm ja tam mieszkm w małym mieście, 60 kilometrów od Poznania i się cieszę! :) Teraz o mojej mieścinie jest dość cicho, największy szum był za czasów Wielkiej Amici Wronki! <
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 14 października 14, 17:29

ConQuest znowu organizuje u nas w Cyber turniej, tym razem w SSB4 na 3DSa. Do wygrania jest sporo gadżetów Nintendowych a główną nagrodą jest Smash na 3DSa (derp).
25 Października. Będę.
Obrazek

Wróć do „OFF Topic”