Jaką Zelde najlepiej kupić ? :D
Moderator: Moderatorzy
- Zelda Links
- Kokiri
Powiem to tak.Wszystkie trzy są świetne.Przeszedłem tylko 2.Nie przeszedłem OoA która jaka jedna z niewielu już mi została do przejścia.Uważam jednak że OoA jest najgorsza w tym trójkącie.Dużo lepsza jest OoS którą przeszedłem.Jest świetna ale na pierwszym miejscu stawiam legendarną Zeldę Link's Awakening.Te beztroskie dni gdy grało się w niemiecką wersję LA. Kupuj LA.I jeszcze piękna pieśń czyli Ballad od the Wind Fish oraz moim zdaniem najlepsza piosenka w całej serii czyli Mt.Tamaranch.
Mt.Tamaranch
Mt.Tamaranch
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Niełatwa decyzja.
Link's Awakening to świetna Zelda bez nadmiaru side-questów, zachowująca pewną równowagę między akcją a główkowaniem.
IMHO, grając w jedną z Oracli powinno się właściwie zagrać też w drugą (w Ages więcej jest elementów logicznych, a w Seasons czystej akcji). Seria Oracle ma zdecydowanie więcej elementów RPG
Link's Awakening to świetna Zelda bez nadmiaru side-questów, zachowująca pewną równowagę między akcją a główkowaniem.
IMHO, grając w jedną z Oracli powinno się właściwie zagrać też w drugą (w Ages więcej jest elementów logicznych, a w Seasons czystej akcji). Seria Oracle ma zdecydowanie więcej elementów RPG
- Zelda Links
- Kokiri
Zelda Links pisze:A ile kosztuje tak średnio Zelda Link's Awakening DX i gdzie ją kupić ? Może na giełdzie komputerowej w Katowicach coś się znajdzie ?
Ja proponuję tu.
- Zelda Links
- Kokiri