OMG... Ale nie zmienia to faktu, że się ośmiesza pisząc takie bzdety...
To forum to był test psychologiczny przeprowadzony na tej młodzieży. A mimo iż uzyskało ono "popularność" to postanowili prowadzić je dalej!
Moderator: Moderatorzy
Deedlith_Anthy pisze:Ta pani bawi się tym forum, obserwuje reakcje i sprawdza internetowy fenomen SłitBrokatu...Taki test, faktycznie. Może sprawdzić reakcję na to normalnych ludzi i samych brokatów.
Wondercrow pisze:Hmh, wymyslily sobie nowy kraj? Bo nie znam takiego z bialo-rozowa flaga, w ktorym mowi sie po PoLsQ...
Ja bym na dziendobry dala bana kazdej, ktora zrobi tu konto. Nie chce myslec, co sie stanie, jak sie ich tu wiecej zleci.... ... o____o
Apokcia pisze:Wondercrow pisze:Hmh, wymyslily sobie nowy kraj? Bo nie znam takiego z bialo-rozowa flaga, w ktorym mowi sie po PoLsQ...
Ja bym na dziendobry dala bana kazdej, ktora zrobi tu konto. Nie chce myslec, co sie stanie, jak sie ich tu wiecej zleci.... ... o____o
Plastiki zrobiły sobie nowe Państewko "Brokatię" xD
FILIP22 pisze:REGULAMIN XD
http://www.sweetbrokacik....e472&topic=43.0
Jest tam gdzieś też Regulamin dla NoHmAlNyCh LuDIzakÓFF XP
Deedlith_Anthy pisze:Barbie bawi się tym forum, obserwuje reakcje i sprawdza internetowy fenomen SłitBrokatu...Taki test, faktycznie. Może sprawdzić reakcję na to normalnych ludzi i samych brokatów.
Uwierzcie mi, ktoś, kto chodzi na psychologię nie jest taki głupi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość