Wrażenia z wersji HD
Moderator: Moderatorzy
Wrażenia z wersji HD
Czy tylko ja mam wrażenie że w wersji HD sterowanie na gamepadzie gałkami jest spieprzone? Nie mogę normalnie pograć. Co chwila spadam z kładek z mostów. Nie mogę normalnie walczyć. Na koniu ciągle obijam się o sciany Wiilot był o wiele lepszy i przyjazny.
Ja mam właśnie odwrotne wrażenie. Na Wii gałka myliła mi kierunki, a tu mniej (choć czasem tylko, rzadko). Co do jazdy konno to faktycznie, jakoś tak sztywno i też w ściany uderzałem, ale po jakimś czasie opanowałem
Właśnie ukończyłem TP HD. Zajęło mi to 27h spokojnej gry bez zasuwania, ale też bez pobocznych questów. Grę znam dobrze więc wynik jest całkiem niezły.
Na żywo wyraźnie widać jak bardzo poprawiono grafikę. Jest pięknie.
Teraz po ponownym ograniu stwierdzam, że to moja ulubiona Zelda patrząc pod kątem fabuły. Jest dla mnie ciut lepsza od Wind Wakera.
Właśnie ukończyłem TP HD. Zajęło mi to 27h spokojnej gry bez zasuwania, ale też bez pobocznych questów. Grę znam dobrze więc wynik jest całkiem niezły.
Na żywo wyraźnie widać jak bardzo poprawiono grafikę. Jest pięknie.
Teraz po ponownym ograniu stwierdzam, że to moja ulubiona Zelda patrząc pod kątem fabuły. Jest dla mnie ciut lepsza od Wind Wakera.
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”