Niedawno zabrałem się za łowienie ryb w TP.(w OoT złapałem największą ) Bo w końcu załapałem jak łowić. (wcześniej od razu po zarzuceniu wędki zwijałem żyłkę no i nie mogłem nic złowić)
No i teraz mam małe pytanko gdzie są największe ryby i jaką przynętą je zanęcać.
Fishing Hole
Moderator: Moderatorzy
- starfoch
- Zora
- Kontaktowanie:
Nie chodzi mi o żabkę.
Jest jeszcze jedna ukryta przynęta czyli złota "blacha".
Tu masz link gdzie ją wyłowić:
http://www.youtube.com/watch?v=_uF4VBKBHlE
Jest jeszcze jedna ukryta przynęta czyli złota "blacha".
Tu masz link gdzie ją wyłowić:
http://www.youtube.com/watch?v=_uF4VBKBHlE
Śmierć zabija.
piotrek94 pisze:i jaką przynętą je zanęcać
Na granat, same wypłyną.
Tak na poważnie przeszedłem tą gre ale dopiero teraz po filmiku zorientowałem się gdzie jest ten Fishing Hole. Jakoś umkneło to mojej uwadze. Musze kiedyś znowu odpalić ten tytuł i poszukać tego miejsca, może złowie coś ciekawego.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
-
- Zora
Hylian Loach nie jest tak naprawdę ukryta, bo Hena mówi o niej już wcześniej. Trzeba tylko złowić wszystkie inne ryby. (najlepsze jest tytuł książki w jej domu.... "The Legend of Hylian Loach: Twilight Fish" czy coś w tym stylu XD)
I sam Hylian Loach pływa tylko, kiedy jest ciepło. To chyba on bodajże się łapie najbardziej na Frog Lure? Ach, nie pamiętam dokładnie... Ja, że tak to ujmę, trochę czitowałam i łowiłam na sinking lure. Szkoda mi trochę, bo lubię pływać z Heną łódką. Ale pewnie jej reakcja na Hylian Loach byłaby taka sama jak na każdą inną rybę, uh...
U mnie to samo. Przeszłam grę i zaczęłam się zastanawiać - gdzie jest Hena i jej stawik? Szukałam, szukałam... dopiero później dowiedziałam się, że zamieszkuje tam obok swojej siostry. Liz jej było?
Trudno jest zauważyć wejście, tak naprawdę. Bo to są dosłownie drzwi w skale... |:
PS: pablo_jar, Kijin Kou? ;D
I sam Hylian Loach pływa tylko, kiedy jest ciepło. To chyba on bodajże się łapie najbardziej na Frog Lure? Ach, nie pamiętam dokładnie... Ja, że tak to ujmę, trochę czitowałam i łowiłam na sinking lure. Szkoda mi trochę, bo lubię pływać z Heną łódką. Ale pewnie jej reakcja na Hylian Loach byłaby taka sama jak na każdą inną rybę, uh...
Tak na poważnie przeszedłem tą gre ale dopiero teraz po filmiku zorientowałem się gdzie jest ten Fishing Hole. Jakoś umkneło to mojej uwadze. Musze kiedyś znowu odpalić ten tytuł i poszukać tego miejsca, może złowie coś ciekawego.
U mnie to samo. Przeszłam grę i zaczęłam się zastanawiać - gdzie jest Hena i jej stawik? Szukałam, szukałam... dopiero później dowiedziałam się, że zamieszkuje tam obok swojej siostry. Liz jej było?
Trudno jest zauważyć wejście, tak naprawdę. Bo to są dosłownie drzwi w skale... |:
PS: pablo_jar, Kijin Kou? ;D
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”