Na Czym Wam Się Lepiej Gra
Moderator: Moderatorzy
Na Czym Wam Się Lepiej Gra
Temat założony nie z nudów lecz chciałbym żeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie.
Zapraszam do głosowania
Pozdrawiam
Zapraszam do głosowania
Pozdrawiam
Czas na Wii moze uda sie zebrac kase (Boże Dopomóż )
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zdecydowanie na Wii - chodzi tu o innowacyjne sterowanie - machanie Wiimote'm czy Nunchuck'iem sprawia więcej radochy z gry.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Dziwny temat. Jak mam stwierdzić na której konsoli gra sie lepiej skoro mam jedną. Mało jest ludzi którzy mają obie konsole. Oddawanie głosu np. na Wii nie grajac w ta sama grę na GC jest nie miaro dajne i mija się z celem tematu. Grałem w TP na Wii i mógł bym oddać na nią głos ale to bez sensu. Mogę jedynie przypuszczać że na GC gra jest nudniejsza bo gramy padem a na Wii wiadomo czym. W ciemno oddaje głos na Wii ale w ankiecie nie oddaję głosu.
-
- Zora
Ostatnio sie dowiedzialam, ze PODOBNO w Japonskiej wersji TP na Wii jak takie samo jak na GC, tzn. nie odwrocone, lol oO Ale nie wiem czy to prawda, trzeba by sie Japonczykow zapytac xD'
Ja gralam tylko na NGC, wiec sie nie wypowiem. Ale zapewne granie w Rollgoal (minigierka u Heny) na Wii jest ciezsze...
Ja gralam tylko na NGC, wiec sie nie wypowiem. Ale zapewne granie w Rollgoal (minigierka u Heny) na Wii jest ciezsze...
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wondercrow pisze:Ostatnio sie dowiedzialam, ze PODOBNO w Japonskiej wersji TP na Wii jak takie samo jak na GC, tzn. nie odwrocone, lol oO Ale nie wiem czy to prawda, trzeba by sie Japonczykow zapytac xD'
Japońska wersja gry na Wii w niczym nie różni się od wersji PAL czy NTSC (jest w niej jedynie więcej krzaczków i innego typu badyli).
Jedynie wersja demo TP na Wii jest/była taka jak na GC (czyli nie odwrócona).
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- master sword
- Goron
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”