Quiz Twilight Princess
Moderator: Moderatorzy
- master sword
- Goron
- master sword
- Goron
-
- Zora
- master sword
- Goron
-
- Zora
'Wondercrow', Master Sword, 'Wondecrow" x3 (ale to nie wazne, kazdy moze sie pomylic xD Byleby nie brano mnie za faceta...)
Ja odpowiedzialam, wiec ja zadaje. Nie ma czegos takiego, ze 'omg, odpowiedziales! ja mialem odpowiedziec!", a przynajmniej tak mi sie zdaje.
Hmmmh... Co sie dzieje, gdy 'pokonamy' Armogohme? (chodzi mi o to, ze jak juz po raz ostatni walniemy ja/go/to piescia/mlotkiem [nie pamietam juz...] statuy)
Ja odpowiedzialam, wiec ja zadaje. Nie ma czegos takiego, ze 'omg, odpowiedziales! ja mialem odpowiedziec!", a przynajmniej tak mi sie zdaje.
Hmmmh... Co sie dzieje, gdy 'pokonamy' Armogohme? (chodzi mi o to, ze jak juz po raz ostatni walniemy ja/go/to piescia/mlotkiem [nie pamietam juz...] statuy)
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Roz*** się na takie małe robaczki w środku jest oko, które musimy zniszczyć
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 07, 16:02 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Dobra to ile jest posągów w miejscu w którym walczymy z Armogohma?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”