HELP CENTER (TP)

Moderator: Moderatorzy

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 22 sierpnia 07, 11:57

Tak dokladnie to nie pamietam, ale pogadaj z Renado, Goronami i Ilią. W koncu ten jeden goron sobie pojdzie i na mapie powinni Ci zaznaczyc gdzie. Idz tam/pojedz na Eponie/teleportuj sie, co kto woli, i zagadaj do Gorona. On rozwali glazy. Dalej juz sam powiienes trafic.
Ale nie wiem, czy na pewno o ten moment chodzi, bo dojcie do City in the Sky wydaje sie dosc skomplikowane ~~'

Awatar użytkownika
Kuchar
Goron
Goron

Postautor: Kuchar » 22 sierpnia 07, 13:03

Troszke za daleko pognalas, dostales list od Renado. Idz z nim do baru Telmy w zamku. Ona da ci liste niezaplaconych rachunkow doktorka ktory tez jest gdziej w zamku (nie pamietam gdzie), jak go znajdzesz pikaz mu rachunek to wtedy sie odsunie i bedziesz mugl wejsc za parawany. Za jedbym z nich jest skrzynia, przesun ja. Zmnien sie w wilka i poznasz nowy zapach. Idz za nim. powinien cie wyprowadzic z zamku przez poludniowa brame. Zaczekaj do nocy az pojawia sie psy z kosci, rozwal je. wyskoczy Drewniana Statuletka. Zanies ja Ilii. Zacznie sobie cos przypominac. I tezraz zrob to co napisala kolezanka wyzej jak to zrobisz napisz.

Awatar użytkownika
gasiek95
Kokiri
Kokiri

Postautor: gasiek95 » 22 sierpnia 07, 15:37

dzięki teraz to przejde stokrotne dzieki :) :14 :14 :14
jestem martwy ...
więc czemu to pisze ?

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 22 sierpnia 07, 19:39

Kuchar pomyliłeś się. :P Zapach doprowadzi przed bar Telmy, gdzie stoi jej kot. Pogadaj z nim. W nocy idź za południową bramę miasta i dalej już kuchar napisał.
Kuchar's mentor :)

Awatar użytkownika
gasiek95
Kokiri
Kokiri

Postautor: gasiek95 » 23 sierpnia 07, 11:55

jestem w mieście w chmurach i mam wyrzutnie ręki nr2 ale nie mogę se poradzić z drugim wiatrakiem więc please help...
jest on w budynku po środku polany otoczonej murem bez dachu i jest tam dużoooo słópów ale także jeden na który można wejść
a wracając do wiatrka to nad nim jest krata i sufit z małą dziórą
jestem martwy ...
więc czemu to pisze ?

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 24 sierpnia 07, 02:42

Hmm...
Jest tu coś związane z twoim problemem?
Obrazek
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
gasiek95
Kokiri
Kokiri

Postautor: gasiek95 » 24 sierpnia 07, 08:57

taak wiatrak nad głównym pomiszczeniem z liczbami 18 6 4
on sie kreci a nad nim krata wokół której jest sufit z dziórą :D
jestem martwy ...
więc czemu to pisze ?

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 24 sierpnia 07, 12:43

Olej go. Dojdziesz tam później z góry. Nad główną salą jest wieża i tam się wyłącza ten wiatrak. Ale to już pod koniec tego dungeona.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 24 sierpnia 07, 12:53

gasiek95 pisze:jestem w mieście w chmurach i mam wyrzutnie ręki nr2 ale nie mogę se poradzić z drugim wiatrakiem więc please help...
jest on w budynku po środku polany otoczonej murem bez dachu i jest tam dużoooo słópów ale także jeden na który można wejść
a wracając do wiatrka to nad nim jest krata i sufit z małą dziórą

Wysłałem Ci na PW :wink:
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 24 sierpnia 07, 13:53

Dojdziesz na górę pod koniec przechodzenia tego dungeona. Po prostu na razie ten wiatrak jest ci niepotrzebny.

Awatar użytkownika
gasiek95
Kokiri
Kokiri

Postautor: gasiek95 » 24 sierpnia 07, 13:59

to co mam zrobic
i gdzie isc?
jestem martwy ...
więc czemu to pisze ?

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 24 sierpnia 07, 14:56

Gasiek95 czyżbym Ci czegoś nie wysłał na PW!? :)
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 24 sierpnia 07, 15:11

Idź do wież na zachód albo na wschód od głównej sali.

Awatar użytkownika
gasiek95
Kokiri
Kokiri

Postautor: gasiek95 » 24 sierpnia 07, 18:20

johnyu klamie ale master swordowi dzieki bo przeszlem
ale utknalem w zamku zeldy bo nie wiem co zrobic jestem tam gdzie te zyrandole ale do niektorych nie dosiegam :off:
jestem martwy ...
więc czemu to pisze ?

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 24 sierpnia 07, 19:00

Wejdz na 'balkonik' na ktorym byla skrzyka, potem double clawshotem do najblizszych drzwi (tam gdzie siegasz). Wejdz do sali. O ile dobrze pamietam, to tam beda trzy pochodznie - jedna zapalona, dwie zgaszone. Mozesz je zapalic, ale nie sa potrzebne xD Ustaw sie na ostatnim schowanym 'schodzie' i zgas zapalona pochodnie z pomoca bumerangu. Dalej powinienes dac sobie rade.

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”