HELP CENTER (TP)
Moderator: Moderatorzy
Witam
Tak, wiem to wszystko ale ja nie wiem jak się do niego dostać. Zrobiłem taką amatorską mapkę:
Ja dochodzę tam, ale tylko do tej dolnej części Deadthly Mountain. Górna część jest niedostępna. W ścianie jest dziura, ale nie mogę się do niej dostać. jestem w miejscu gdzie spadaja na mnie meteory. Proszę o pomoc.
Z poważaniem
3bik_Z
Tak, wiem to wszystko ale ja nie wiem jak się do niego dostać. Zrobiłem taką amatorską mapkę:
Ja dochodzę tam, ale tylko do tej dolnej części Deadthly Mountain. Górna część jest niedostępna. W ścianie jest dziura, ale nie mogę się do niej dostać. jestem w miejscu gdzie spadaja na mnie meteory. Proszę o pomoc.
Z poważaniem
3bik_Z
3biq
Może wyjdę na jełopa ale ja nadal nie wiem co mam tam zrobić. Jestem koło dysz. na środku stoi Howling stone, Z prawej ściana, z lewej ściana. W obu ścianach są dziury, do których nie jestem w stanie doskoczyć. Mogę się cofnąć do Wioski, albo iść dalej schodami na dół. Nie widzę żadnego podwyższenia, a Minda nie ma zamiaru mi pomagać.
3biq
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
3bik_z pisze:Ok, dzięki. A co mam zrobić żeby stopić lód i zamarznięte "Zoras"?? koło Lake Hylia.
Przeteleportuj się na Death Mountain. Znajdziesz tam wulkaniczną skałę.
Podejć do niej i prześlij ją prosto do Zoras Domian. Skała rozbije taflę lodu i uwolni wodę z Zorami.
PS: 300 post
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
ratunku nie wiem jak dojść do nieba doszłem do tego że doktorek shag coś do mnie gada przy biurku. są 2 gorony w domu szamana jest szaman llia jak wchodze do dołu jest tam okularnik i gada coś o ścianie wiem że taki posąg laską w świątyni czasy sie otwieralo i nim chodziło ale tu laska nie działa co mam robić?!
Błagam o szybką odpowiedź
AAAAAAAAAAAAA!!
Błagam o szybką odpowiedź
AAAAAAAAAAAAA!!
jestem martwy ...
więc czemu to pisze ?
więc czemu to pisze ?
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”