HELP CENTER (TP)
Moderator: Moderatorzy
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
No wiem o co chodzi, jak jesteś w tym pokoju do uruchomienia to wiatraka to, idź do na srodek pomieszczenia i użyj clawshota i przeleć na lewą stronę ( zachacz o winorośl na tym słupie ) i wejdz na niego, później popatrz na górę kamerą i zobaczysz wyłączony wiatrak ( ten co nie dawno go zatrzymałaś ) i obok niego zobaczysz kolejną winorośl, to w tedu użyj clawshota i przedostań się na górę, jak bedziesz na tym wiatraku to popatrz kamerą na górę, a zobaczysz kratę i użyj na nią clawshota i później spuść się na nim na dół ( musisz trafić w dziure w wiatraku ) i jak bedziesz pod tym wyłączonym wiatraku to użyj drugiego clawshota, a dostaniesz się do przełącznika.
Pozdrawiam:
Boryn
Pozdrawiam:
Boryn
Witam,
Może ktoś pomoże w moim problemie.
Jestem obecnie w Lanayru Provine i zbieram Light Essence.
Mam już 9 z 16 i utknąłem. Jak widać na załączonym zdjęciu, cztery znajdują się w odcinku Zora`s River do którego to nie mogę się dostać z Zora`s Domain gdyż po drodze jest tama. Kolejne dwa są Lake Hylia do którego też się w żaden sposób dostać nie potrafie.
Może ktoś pomoże i da wskazówkę co w tym momencie zrobic ?
Nie wiem czy to istotne, ale nadal jestem bestią.
Może ktoś pomoże w moim problemie.
Jestem obecnie w Lanayru Provine i zbieram Light Essence.
Mam już 9 z 16 i utknąłem. Jak widać na załączonym zdjęciu, cztery znajdują się w odcinku Zora`s River do którego to nie mogę się dostać z Zora`s Domain gdyż po drodze jest tama. Kolejne dwa są Lake Hylia do którego też się w żaden sposób dostać nie potrafie.
Może ktoś pomoże i da wskazówkę co w tym momencie zrobic ?
Nie wiem czy to istotne, ale nadal jestem bestią.
Do jakiego jeziora ? Jedyny teleport mam w Zora`s Domain, a stamtąd nie mogę się dostać do częsci Zora`a Rives i do Lake Hylia...
[ Dodano: Sob 28 Lip, 2007 ]
Tak wygląda mapa z potalami w tym rejonie i żaden z nich nie umożliwia mi dostanie się o Lake Hylia.
OK, problem już sam rozwiązałem Także pytanie o pomoc już nieaktualne
Tak wygląda mapa z potalami w tym rejonie i żaden z nich nie umożliwia mi dostanie się o Lake Hylia.
OK, problem już sam rozwiązałem Także pytanie o pomoc już nieaktualne
czy mógłby mi ktoś pomóc, bo szlag mnie już pomału trafia...
w Hidden Village jest ta gierka od kurczaka (z kotami). Otóż znalazłem już 19 z 20 kotów i nie wiem gdzie jest ostatni. Ciężko mi by było objaśnić, które już capnąłem, ale mam wszystkie z "ziemi" i parę z tych dwóch miejsc, do których trzeba się dostać Clawshotem, no i oczywiście wszystkie z domków (+ten za beczkami).
Czy do ostatniego trzeba dolecieć kurczakiem?
W miarę możliwości prosiłbym o opis zdobycia wszystkich kotów.
w Hidden Village jest ta gierka od kurczaka (z kotami). Otóż znalazłem już 19 z 20 kotów i nie wiem gdzie jest ostatni. Ciężko mi by było objaśnić, które już capnąłem, ale mam wszystkie z "ziemi" i parę z tych dwóch miejsc, do których trzeba się dostać Clawshotem, no i oczywiście wszystkie z domków (+ten za beczkami).
Czy do ostatniego trzeba dolecieć kurczakiem?
W miarę możliwości prosiłbym o opis zdobycia wszystkich kotów.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
OMG opisywanie będzie trudne - musisz szukać - najlepiej przeszukać wszystkie domy z lewej a potem z prawej (uważnie parter i pierwsze piętro). Nie trzeba nigdzie dolatywać żadnym kurczakiem
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Witam!
Zaciąłem się w miejscówce "deadthly mountain", jestem wilkiem i muszę zabijać takie niewidzialne normalnie stworki dla "spirit of light". I mam dwa problemy:
-Nie mogę znaleźć ostatniego stworka (Zabiłem wszystkie w Karakirio i okolicach, w deadthly mountain są 2, jednego zabiłem. Drugi jest zaznaczony jakby "na skale" a ja nie wiem jak mam się do niego dostać.
-A poza tym: zawyłem poprawnie do "Howling stone" koło "deadthly mountain" i wilk zamarkował mi na mapie gdzie mam przyjść potem. Ale ja pominąłem tą mapkę, i nie wiem dokąd mam iść!
Proszę o odpowiedź i pozdrawiam,
3bik
Zaciąłem się w miejscówce "deadthly mountain", jestem wilkiem i muszę zabijać takie niewidzialne normalnie stworki dla "spirit of light". I mam dwa problemy:
-Nie mogę znaleźć ostatniego stworka (Zabiłem wszystkie w Karakirio i okolicach, w deadthly mountain są 2, jednego zabiłem. Drugi jest zaznaczony jakby "na skale" a ja nie wiem jak mam się do niego dostać.
-A poza tym: zawyłem poprawnie do "Howling stone" koło "deadthly mountain" i wilk zamarkował mi na mapie gdzie mam przyjść potem. Ale ja pominąłem tą mapkę, i nie wiem dokąd mam iść!
Proszę o odpowiedź i pozdrawiam,
3bik
3biq
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”