TP a reszta

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 29 sierpnia 06, 01:43

No,jakby przynajmniej to jeszcze kogos poruszyło,to by było dobrze,ja juz ładny kawałek czasu wspoinam o tym,ze w grze bedzie ogromny ocean,ale wszyscy tylko mooooorzeeeee,ja niewiem co oni tam widza,przeciez ocean wiekszy,lepszy klimat i wogoole,jeszcze do tego bedzie mase wysepek,wiec motyw z WW powróci tyle tylko pozostaje pytanie jak ta łodka bedzie wyglądac :|??,bo chyba tym kajakiem z trailerów nie bedzie pływac po oceanie :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 29 sierpnia 06, 01:47

Morze to tez wielka woda jest. :D A dla niektorych pewnie i tak roznicy nie ma. Ale z wysepkami wszystkimi to bedzie genialne. Fajnie żeby nie było tak jak w WW że są takie malutkie niektóre tylko żeby każda była takiej średniej wielkości. Nie powiem żeby były ogromne bo nie chce za duzo wymagać. :D
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 29 sierpnia 06, 09:10

Moge ci powiedzieć że najmniejsze wysepki są wielkości jak 5 razy Hyrule a niektóre są wielkości całej Hylii,więc teraz nie będzie wysepek takich jak były w WW,A co do pływania z wywiadu wynika że m być zaawansowany tryb pływana,także sądze że będzie można dośc sporej wielkości statkiem pływać :D bo to będzie głupie jak tym Kajakiem się będzie pływało....

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 29 sierpnia 06, 12:27

" najmniejsze wysepki są wielkości jak 5 razy Hyrule "
No nie byłbym taki do konca tego pewien,troche chyba przesadziłes.

No i oczywiscie dobrze by było gdyby rowniez były porty z ogromnymi łodziami no i zeby nimi rowniez dało sie pływac,tylko nie juz pod wałsnym przewodnictwem,ale jako pasazer.
Dobrze by rowniez było gdyby mozna było se zdobyc własna łodke,tak powiedzmy 3-4 razy wieksza niz ta z WW(nie przesadzajmy znowu z wielkoscia),jakies dodatkowe bajery by sie do niej wrzuciło.Fajnie by było gdybysmy od czasu do czasu napotkali na jakis potezny sztorm,efektownie by to wyglądało :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 29 sierpnia 06, 12:47

Fajnie żeby dorabiało się działko takie jak było w WW ale nie tak że musisz bomby wyjac zeby dzialko sie pojawilo tylko zeby bylo na stale i ze zwyklej lodki zrobic okret wojenny :P. Z okretem wojennym to joke ale tak jak mówusz Gangsta jakieś dodatkowe bajery wsadzic miedzy innymi działko takie.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 30 sierpnia 06, 09:15

Tia zrzucić kotwice no nie :wink: jeżeli chodzi o własne pływanie to z chęcią chce 3/4 razy większą łódź ale jeżeli chodzi jako pasażer to ona będzie wielka,z 2 razy większa niż statek piracki w WW

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 1 kwietnia 07, 13:47

Po przejściu TP jestem pewien na 100% że TP jest ostatnia Zeldą... tzn po TP (a nie PH albo Oraklach?). A moja teoria zakłada że kiedyś woda oceanu opadła... nie wiem czemu.

/Kaczor
Obrazek

Awatar użytkownika
Squall
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Squall » 1 kwietnia 07, 14:00

tez tak uwazam :P

Awatar użytkownika
Link.
Goron
Goron

Postautor: Link. » 8 maja 07, 17:45

No to szkoda bo świat Hyrule mi się podoba

:56
Zostanę kiedy? największym Hokage, kumalski!
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”