Ja wysiadam!
Moderator: Moderatorzy
Ja wysiadam!
Co wy myśłiće na temaT KOLEJNYCH OBSÓWUW W WYDANIU TEJ GRY W pOLSCE BO MNIE OSOBIŚCIE TO w*****O :evil: :evil:
3VI7 L33T
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Bez urazy, ale ja też "wyŚadłem" (błąd celowy, wcześniej tak było w tytule tematu...), ale po tym jak zobaczyłem Twoje błędy...
A co do tematu, to ja już jakiś czas temu zrezygnowałem z zamówienia z Ultimy... i kombinuje inaczej... nie ma co się denerwować... taki nasz los... :/
A co do tematu, to ja już jakiś czas temu zrezygnowałem z zamówienia z Ultimy... i kombinuje inaczej... nie ma co się denerwować... taki nasz los... :/
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- Frajdej Jr
- Kokiri
A ja jeśli jutro nie znajdę na półkach sklepowych Zeldy, sprowadzam amerykańca. Trudno, strata Nintendo Europe, na mnie nie zarobią, może co najwyżej za kilka lat jak gra zejdzie do mniejszej ceny.
Sorry Vinetou :/
[ Dodano: Nie 17 Gru, 2006 ]
Od kilku godzin mam w rękach TP NTSC. Warto było kiedyś chipa zamontować do konsoli, warto też zakpić z Nintendo Europe i grać w amerykańską wersje. Dla tej gry warto WSZYSTKO. Niesamowita, po prostu niesamowita. Dobrze radze - bo PAL'a co najwyżej sprowadzić możecie zza granicy za wielką kase - kombinujcie.
Sorry Vinetou :/
[ Dodano: Nie 17 Gru, 2006 ]
Od kilku godzin mam w rękach TP NTSC. Warto było kiedyś chipa zamontować do konsoli, warto też zakpić z Nintendo Europe i grać w amerykańską wersje. Dla tej gry warto WSZYSTKO. Niesamowita, po prostu niesamowita. Dobrze radze - bo PAL'a co najwyżej sprowadzić możecie zza granicy za wielką kase - kombinujcie.
A ja ci powiem że burak z ciebie i nic więcej:
a) nie wiem po cholere zakładałes chipa jak mogłeś kupić freeloader'a dzięki czemu miałbyś pewnośc że konsola padła sama z siebie a nie przez głupi chip
b) jak chcesz wiedzieć to mogłeś zamówić Zelde Tp w Palu z Australii i byś miał PAL i byś nie gadał bzdur że można zakpić z Nintendo of Europe.
c)jest to tylko jeden plus jaki zrobiłeś bo Zelda w USA kosztuje 150zł nówka.
d)ty masz chip a pomyśl jak inni będą sprowadzać gre z ameryki, i będą musieli wrzucić chipa do konsoli co każdemu odradzam albo freeloadera(co bardziej się opłaca)i cena będzie taka sama jakbyście zamawiali z np.DVDcrave a nawet i wyższa bo musicie podwójnie liczyć sobie za przesyłkę(gra + freeloader).
a) nie wiem po cholere zakładałes chipa jak mogłeś kupić freeloader'a dzięki czemu miałbyś pewnośc że konsola padła sama z siebie a nie przez głupi chip
b) jak chcesz wiedzieć to mogłeś zamówić Zelde Tp w Palu z Australii i byś miał PAL i byś nie gadał bzdur że można zakpić z Nintendo of Europe.
c)jest to tylko jeden plus jaki zrobiłeś bo Zelda w USA kosztuje 150zł nówka.
d)ty masz chip a pomyśl jak inni będą sprowadzać gre z ameryki, i będą musieli wrzucić chipa do konsoli co każdemu odradzam albo freeloadera(co bardziej się opłaca)i cena będzie taka sama jakbyście zamawiali z np.DVDcrave a nawet i wyższa bo musicie podwójnie liczyć sobie za przesyłkę(gra + freeloader).
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”