Pomocy-utknąłem
Moderator: Moderatorzy
Pomocy-utknąłem
Mam problem ,z którym nie moge sobie poradzić.Otóż jestem w miejscu gdzie trzeba rozmrozić lód do wejścia do sklepu z prochem(sprzedawca-olbrzym).W opisie doczytałem sie ze trzeba kupic taki proch i przenieśc sie na mleczna droge aby usunąć Kamień z drogi.Jest to moment gdzie trzeba uwolnić Eponę.Niby wszystko proste(przynajmniej tak jest w opisie,ale gdy chce kupić proch to nie moge bo koleś mówi ze musze rozwalić głaz w celu utworzenia toru do wyścigu, ale to juz było wcześniej i juz to zrobiłem poprzednio.Nie moge sobie z tym poradzic pomóżcie prosze.
Łowienie Ryb? A to nie przypadkiem w Ocarina of Time? Może ci chodzi o łapanie do słoika ryb? Bo łapanie na wędke jest tylko w OoT!
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
A niepływała jakaś pod mosteczkiem w sklepie na mieście zegarowym? Albo w hoteliku pod dzwonem w kuchni tam była mała droga odpływowa ja tam coś lapałem ale niepamiętam czy robaki czy rybe. Jak co to kup poprostu w sklepie w końcu nie kosztuje tyle ile w okarynie.
Redaktor www.retroage.net
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”