Majora's Mask w Polsacie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Majora's Mask w Polsacie

Postautor: Lakitu » 1 stycznia 15, 01:00

Nie wiem czy oglądaliście sylwestra z Polsatem :wink: ale podczas występu zespołu Big Cyc już po północy na scenie w tle pojawiło się nic innego jak Majora's Mask. Szczerze wątpię aby ktoś z kimkolwiek dogadywał się co do zgody na użycie tego symbolu więc albo nikt nie zauważy albo Polsat może mieć kłopoty :roll: . W sumie nie wiem jak to jest z prawami do takich obrazów ale nie wydaje mi się aby można było sobie na komercyjny użytek tak po prostu czegoś używać.
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 15, 18:10 przez Lakitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 1 stycznia 15, 01:32

Oglądałem jednym okiem, nagle patrze i wtf, lepszego ujęcia nie zdążyłem zrobić.

Może myśleli że w Polsce i tak nikt się nie domyśli i przejdzie bez echa. Z resztą jutro ma być chyba powtórka.
To musi być jakieś fatum Bena, coś za dużo tego ostatnio..

Obrazek
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Masiwy
Zora
Zora

Postautor: Masiwy » 1 stycznia 15, 14:08

też się zdziwiłem. Chwilowo myślałem że mi wódka do głowy uderzyła. Przecieram oczy i widzę...
Pierwsza myśl, to taka że legalne to, to nie jest. Tak czy siak pozytywnie mnie to zaskoczyło. Kompletnie nie pasowało do imprezy :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 1 stycznia 15, 16:41

Wtf xd może warto zgłosić to do Ninny :>

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 1 stycznia 15, 18:11

Chciałem nagrać, jednak w powtórce nie było tego momentu z maską. :neutral: Wie ktoś gdzie można znaleźć powtórkę online?
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 1 stycznia 15, 19:11

Ojojoj! Będą kłopoty Hi hi! Szkoda że tego nie oglądałem. To nie jest jeszcze fatum Bena.... bo nie było figurki na scenie.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 1 stycznia 15, 22:16

Amek, po co od razu zgłaszać? Nie widzę powodu dla którego ktoś miałby donosić. :wink:

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 3 stycznia 15, 00:18

Całość wyszła na plus bo zaskoczyło mnie to bardziej niż cokolwiek w TV przez ostatni rok.
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 3 stycznia 15, 11:35

Pewnie operator czy kto to robił jest wielkim fanem zeldy i wie o tym że będzie premiera. Zrobił to pewnie dla draki trochę. Mógł przecież wybrać inny symbol z zeldy lub w ogóle. Weźmy pod uwagę że jakoś raczej średnio pasuje tam ta maska ale ktoś się zdecydował właśnie na taki wybór. To pewnie z miłości. Super akcja
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 3 stycznia 15, 13:56

Chciałbym żeby takie rzeczy zdarzały się częściej.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 4 stycznia 15, 17:15

Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 4 stycznia 15, 17:18

Od rana juz trąbia.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Affciu
Kokiri
Kokiri

Postautor: Affciu » 4 stycznia 15, 19:14

Osobiście uważam, że ktoś pomyślał na zasadzie "o proszę, to ładnie wygląda, wstawimy to" i nie pomyślał, że to może być dość popularny symbol. Przynajmniej jest zabawnie.
Big man, pig man, ha ha, charade you are.

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 5 stycznia 15, 02:50

Ja jestem bardziej ciekaw czy ktoś kto to wstawił był świadomym tego co wstawia! :D Może to był jakiś fan Zeldy, kto go wie...

Są jakieś informacje z polskich stron?
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 5 stycznia 15, 13:00

A ja jestem ciekaw, skąd te zagraniczne fora o tym wiedzą. Polsat oglądali? Muszą to wiedzieć od nas.

Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”