Pomocy-utknąłem

Moderator: Moderatorzy

Stoikov
Kokiri
Kokiri

Pomocy-utknąłem

Postautor: Stoikov » 9 marca 05, 15:11

Mam problem ,z którym nie moge sobie poradzić.Otóż jestem w miejscu gdzie trzeba rozmrozić lód do wejścia do sklepu z prochem(sprzedawca-olbrzym).W opisie doczytałem sie ze trzeba kupic taki proch i przenieśc sie na mleczna droge aby usunąć Kamień z drogi.Jest to moment gdzie trzeba uwolnić Eponę.Niby wszystko proste(przynajmniej tak jest w opisie,ale gdy chce kupić proch to nie moge bo koleś mówi ze musze rozwalić głaz w celu utworzenia toru do wyścigu, ale to juz było wcześniej i juz to zrobiłem poprzednio.Nie moge sobie z tym poradzic pomóżcie prosze.

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 9 marca 05, 16:00

Może przeniosłeś się w czasie i musisz to zrobić jeszcze raz(albo musisz wygrać wyścig)
8=============D

Jud3X

Postautor: Jud3X » 13 marca 05, 03:47

hmm cofnij się do pierwszego dnia, zamień się w gorona, weź 50 rubli :mrgreen: z banku, wejdź do sklepu z bombami (koło banku jest), jako goron pogadaj z goronem w tym sklepie z bombami :) sprzeda ci on tą wielką bombe za 50 rubli he, teraz teleportujesz się na tą milk road i wysadzasz kamień, proste :)

Awatar użytkownika
Owcash
Kokiri
Kokiri

Postautor: Owcash » 13 marca 05, 12:34

mam pytanie czy mały link w majoras mask zmieni sie chociaż raz w dużego linka??
czy link założy maske majory??

Jud3X

Postautor: Jud3X » 13 marca 05, 15:07

link nie założy maski majory, a duży będzie jak zdobędziesz ta maske bóstwa czy jak jej tam, tą maske bóstwa będziesz mógł zakładać tylko przy walkach z bosami (fajny miecz masz jak ja założysz, posickami fajnymi rzuca :) )

Awatar użytkownika
Owcash
Kokiri
Kokiri

Postautor: Owcash » 13 marca 05, 19:15

mam pytanie: gdzie jest klub bomberów to znaczy gdzie jest ten domek gdzie jest ich klub?? bo wiem ze w east clock town ale szuakłem wszędzie i niema tabloczki z napisem ''klub b(a)omberów'' i czy w 2 czesci zeldy czyli MM bedzie się używało pieśni sarii?? bo szczerze mowią c to moja ulubiona:D

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 17 marca 05, 21:26

Jak już ich dogonisz dostaniesz kod, który podajesz gostkowi, który zasłania Ci wejście do ciemnej uliczki.

W MM nie ma Sarii(a co się z tym wiąże jej pieśni:))
8=============D

Awatar użytkownika
Lookerro
Goron
Goron

Postautor: Lookerro » 13 sierpnia 05, 01:55

Saria rulez;] o nia chodzi z tym ze link wedrowal po lesie szukajac ja;] bo zelda byla dalej w zamku;]

Igor

Postautor: Igor » 19 czerwca 06, 15:22

A gdzie mogę złowić rybe? Tam gdzie próbuje nie ma żadnych ryb.

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 19 czerwca 06, 22:37

Łowienie Ryb? A to nie przypadkiem w Ocarina of Time? Może ci chodzi o łapanie do słoika ryb? Bo łapanie na wędke jest tylko w OoT!
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Igor

Postautor: Igor » 21 czerwca 06, 20:55

Tak chodzi mi właśnie o łapanie do słoika. Po prostu nie wiem gdzie moge taką złapać.

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 22 czerwca 06, 11:39

A niepływała jakaś pod mosteczkiem w sklepie na mieście zegarowym? Albo w hoteliku pod dzwonem w kuchni tam była mała droga odpływowa ja tam coś lapałem ale niepamiętam czy robaki czy rybe. Jak co to kup poprostu w sklepie w końcu nie kosztuje tyle ile w okarynie.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”