problem dosyć ważny
Moderator: Moderatorzy
problem dosyć ważny
gdzie i kto nauczy nas goron intro??(niema w solucij!)
NEWS ?ci?gam se Włatców Móch
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
Tam gdzie są mosty.
Wcześniej musisz rozmrozić bryłę lodu na tym terenie, polewając ją wodą z grobu Darmaniego(masz minutę, potem woda wystygnie). Gdy to zrobisz włazisz do dziury, nabierasz wody i już możesz szukać kuli z goronem bez obaw, że woda Ci za chwilę wystygnie.
PS: Goron jest w kuli, nad którą jest zielona strzałka.
Wcześniej musisz rozmrozić bryłę lodu na tym terenie, polewając ją wodą z grobu Darmaniego(masz minutę, potem woda wystygnie). Gdy to zrobisz włazisz do dziury, nabierasz wody i już możesz szukać kuli z goronem bez obaw, że woda Ci za chwilę wystygnie.
PS: Goron jest w kuli, nad którą jest zielona strzałka.
8=============D
dobra, zalosne pytanie. (pytam tu bo po co zakldac odzielny temat.
wiec: jak sie sejwuje w majora's mask?:D
[ Dodano: Pon 14 Sie, 2006 ]
heheh lol, juz wiem sowa itp... sorka ale nie gralem dluzej , a wkurzala mnie sytuacja kiedys cos zrobilem i nie moglem sejwnac, a nie moja wina ze nie moge pozwolic sobie na dluzsze granie niz jakies 15 min :p taka praca
wiec: jak sie sejwuje w majora's mask?:D
[ Dodano: Pon 14 Sie, 2006 ]
heheh lol, juz wiem sowa itp... sorka ale nie gralem dluzej , a wkurzala mnie sytuacja kiedys cos zrobilem i nie moglem sejwnac, a nie moja wina ze nie moge pozwolic sobie na dluzsze granie niz jakies 15 min :p taka praca
Sowa i pieśń czasu
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”