w spisie masek jest napisane:
Maska Pary (ang. COPULE MASK)
- po pokazaniu się w niej u burmistrza dostajemy część serca
-Jak zdobyć: Gdy masz Kafei Mask przyjdź do hotelu koło 3, pogadaj z recepcjonistką w masce i powie ci żebyś przyszedł do niej do kuchni o wpułdo dwunastej w nocy, da ci list, wyślij go i 2 dnia idź nad rzekę (tam gdzie grał kataryniarz) i koło 2-3 (gdy przyjdzie listonosz a chłopak w masce wyjdzie) wślizgnij się do jego domu. Jak wróci to pogadaj z nim a da ci wisiorek który dasz recepcjonistce (tej chudej) z hotelu. Nocą 3 dnia koło 6 znów idź nad rzekę do domu i pogadaj z facetem a ten da ci maskę i list, 3 dnia udaj się w okolice wioski Ikana (przed rzeką) tam przy końcu koło zamkniętej jaskini spotkasz Kafeiego, stań koło niego i gdy przyjdzie złodziej (ten co chciał zwinąć towar babci) idź z Kafeim, teraz na zmianę będziesz chodził Linkiem i Kafeim (zabijał albo coś przestawiał), na końcu dostaniesz część maski, a teraz szybko do miasta. W hotelu, o 5:00 wejdź do pokoju do którego nie mogłeś wejść ( na piętrze), obejrzyj scenkę i dostaniesz maskę!!!
Żadnej części maski nie dostałem tylko widziłem jak Kafei wzioł maske słońca i pobiegł do miasta. Więc zrobiłem tak jak pisało, wróciłem do miasta i o 5:00 weszłem do pokoju tam gdzie siedzi Anju i nie było żadnej scenki tylko Anju siedząca na łórzku i czekająca na Kafei. WIĘC CO MAM ZROBIC ŻEBY DOSTAC TĄ MASKE PARY!!!???
problem ze zdobyciem maski Pary
Moderator: Moderatorzy
problem ze zdobyciem maski Pary
- Kokiri
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask”