Dobra ! Słuchajcie mam mały a zarazem duży problem w Jaskini Dodonga. A gram w TLoZ Master Quest, czyli trudniejsza wersja Ocarina of Time. Zaraz po wejściu do jaskini mam na środku bombowy kwiat, który muszę użyć aby rozwalić inne zagrodzone wejścia ! Ok wszystko rozwaliłem oprócz jednego wejścia które jest zbyt daleko aby trafić lub "podłożyć" bombę ! Pytanie brzmi jak wysadzić te drzwi skoro nie ma się jeszcze Torby na bombę ?
P.s Oczywiście dostałem się do innego pomieszczenia po aktywowaniu przycisku na górze, ale tam potrzebna jest Torba na Bomby !
Pomóżcie PLZ !
Ok mały problem w Jaskini Dodonga ...
Moderator: Moderatorzy
- acierpicki
- Kokiri
Jest na to prosty sposó...jak na pewno zauważyłes gdy wjedziesz platformą na wyższe piętro jest kilka bombowych kwiatków...wystarczy złapać jeden z nich i zżucic na duł...i problem masz z głowy
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- acierpicki
- Kokiri
Już rozwiązałem problem Ale jestem za******* 8) Wystarczyło zaopatrzyć się w nowiuteńką tarcze i .... hmm jak to opisać? Po prostu trzeba było "poturlać" się w stronę skrzyń i w ten sposób jakoś je rozwalaliśmy bez użycia bomb No a w skrzyniach jak to w Master Quest bywa jest ukryty przycisk ( akurat w tym przypadku ostatnia srebrna rupia )
8) Jak coś to piszcie ja przeszedłem MQ całego 8)
[ Dodano: Nie 06 Maj, 2007 ]
Aha dzięki Dziewczyno za rady i pozdro !
Można zamknąć temat
8) Jak coś to piszcie ja przeszedłem MQ całego 8)
[ Dodano: Nie 06 Maj, 2007 ]
Aha dzięki Dziewczyno za rady i pozdro !
Można zamknąć temat
"No Drinks No Foods And The Only Babe Just Left"
DEVIL MAY CRY FAN
DEVIL MAY CRY FAN
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time-Master Quest”