Świątynia lasu - jak wejść do bossa??
Moderator: Moderatorzy
Świątynia lasu - jak wejść do bossa??
Witam czytałem juz gdzieś w archiwalnym forum i w solucjach ze strony, że trzeba kręcić tym pokojem aż się otworzą kraty .. ale ja kręce i kręce a tam nic się nie otwiera ... przy jakims tam sutawieniu bylo pomieszczenie ze skrzynka, ze Skulltula i z takim krysztalkiem co jak go walnolm to otworzyly sie ede kraty z przyciskiem .. nasicnalem go... a kraty dalej jak była tak sa zamniete .. i tak krece i nic sie nie dzieje ... Moze o czyms zapomnialem albo czegos nie wiem ?? Niech mi ktos doklanie napisze co trzeba zrobić w tej komnacie plissss ... z góry dzięki za pomoc ....
Wlasnie problem w tym, ze ja to chyba z 5 pelnych obrotow w jedna strone i 5 w druga strone krecilem i nic ... kurde chyba jeszcze troche pokręce mże coś w końcu "zaskoczy"
Ju znalazle .. ale ja ślepy jeste .. bo w tym pokoju naprzeciwko wrot do sali bosa tam gdzie tez jest iebieska podłoga zaraz nad wejścem od wewnątrz jest oko w które trzeba strzelić ...
Ju znalazle .. ale ja ślepy jeste .. bo w tym pokoju naprzeciwko wrot do sali bosa tam gdzie tez jest iebieska podłoga zaraz nad wejścem od wewnątrz jest oko w które trzeba strzelić ...
Ostatnio zmieniony 14 listopada 05, 15:37 przez vavrzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Na przykład na Gamefaqs.com
Nie wyskakuj tak od razu z likami do obcojęzycznych stron. Staraj sie podawać polskie strony bo nie każdy kto się pyta o solucje może znać angielski, a nie lekceważąco i standardowo każdy wali GameFaqs. /Kaczor
Nie wyskakuj tak od razu z likami do obcojęzycznych stron. Staraj sie podawać polskie strony bo nie każdy kto się pyta o solucje może znać angielski, a nie lekceważąco i standardowo każdy wali GameFaqs. /Kaczor
Ostatnio zmieniony 15 maja 07, 18:28 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 2 razy.
She's got everything I need, pharmacy keys
Najlepiej bedzie jak bedziesz krecil tylko raz rozgladal sie po pomieszczeniach odslonietych i znowu krecil i znowu sie rozgladal i tak do bossa.
Ej a to takie miejsce gdzie trzeba bylo w oko z luku strzelic, no albo to drugie to tam jest taka wysepka wchodzisz na nia grasz piesc stracha i wchodzisz na to gorne to jak wchodzisz przez tamte drzwi jest pomieszczenie z ta spadajaca szachownica(?)
Edit; tam bylo wejscie do bossa ?
Ej a to takie miejsce gdzie trzeba bylo w oko z luku strzelic, no albo to drugie to tam jest taka wysepka wchodzisz na nia grasz piesc stracha i wchodzisz na to gorne to jak wchodzisz przez tamte drzwi jest pomieszczenie z ta spadajaca szachownica(?)
Edit; tam bylo wejscie do bossa ?
-
- Zora
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time-Master Quest”