Świątynia lasu - jak wejść do bossa??

Moderator: Moderatorzy

vavrzyn
Kokiri
Kokiri

Świątynia lasu - jak wejść do bossa??

Postautor: vavrzyn » 13 listopada 05, 19:07

Witam czytałem juz gdzieś w archiwalnym forum i w solucjach ze strony, że trzeba kręcić tym pokojem aż się otworzą kraty .. ale ja kręce i kręce a tam nic się nie otwiera ... przy jakims tam sutawieniu bylo pomieszczenie ze skrzynka, ze Skulltula i z takim krysztalkiem co jak go walnolm to otworzyly sie ede kraty z przyciskiem .. nasicnalem go... a kraty dalej jak była tak sa zamniete .. i tak krece i nic sie nie dzieje ... Moze o czyms zapomnialem albo czegos nie wiem ?? Niech mi ktos doklanie napisze co trzeba zrobić w tej komnacie plissss ... z góry dzięki za pomoc ....

Awatar użytkownika
Darunia
Kokiri
Kokiri

Postautor: Darunia » 14 listopada 05, 15:08

Nie wiem gdzie widzisz problem Troche pokombinuj. Ja np to przeszedłem bez problemu. Pewnie raz ci się nie udało i odrazu piszesz... :wink:
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona do?wiadczeniem.

vavrzyn
Kokiri
Kokiri

Postautor: vavrzyn » 14 listopada 05, 15:24

Wlasnie problem w tym, ze ja to chyba z 5 pelnych obrotow w jedna strone i 5 w druga strone krecilem i nic ... :P kurde chyba jeszcze troche pokręce mże coś w końcu "zaskoczy" :P

Ju znalazle .. :P ale ja ślepy jeste .. bo w tym pokoju naprzeciwko wrot do sali bosa tam gdzie tez jest iebieska podłoga zaraz nad wejścem od wewnątrz jest oko w które trzeba strzelić :) ...
Ostatnio zmieniony 14 listopada 05, 15:37 przez vavrzyn, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Darunia
Kokiri
Kokiri

Postautor: Darunia » 14 listopada 05, 15:36

o ile pamietam to sie kreci tylko w jedną stronę...a fakt faktem już jakiś czas temu to przechodziłem, ale wiem, że nie miałem kłopotów :)
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona do?wiadczeniem.

nowy

Postautor: nowy » 9 czerwca 06, 15:00

może ktoś napisze jak się w ogóle kręci pokojem.. kto to pisał tą solucję?! proponuje więcej szczegółów..

Awatar użytkownika
CJ
VIP
VIP

Postautor: CJ » 9 maja 07, 11:37

Hej ludzie gdzie moge znalesc solke do oot MQ, bo utknalem w swiatyni lasu?
h
~ Windfall Island to moj drugi dom! ~

Aktualnie:
Pykam na GaCku w:
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures

Oraz pisze resztę solucji:
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 9 maja 07, 16:29

Na przykład na Gamefaqs.com

Nie wyskakuj tak od razu z likami do obcojęzycznych stron. Staraj sie podawać polskie strony bo nie każdy kto się pyta o solucje może znać angielski, a nie lekceważąco i standardowo każdy wali GameFaqs. /Kaczor
Ostatnio zmieniony 15 maja 07, 18:28 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 2 razy.
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Poorany
Kokiri
Kokiri

Postautor: Poorany » 2 listopada 07, 20:55

Musisz najpierw wcisanc 2 przyciski a potem otwarta szcelina najechac na drzwi simple
Naruto 4 ever

Awatar użytkownika
Bubu
Goron
Goron

Postautor: Bubu » 22 marca 08, 07:43

Najlepiej bedzie jak bedziesz krecil tylko raz rozgladal sie po pomieszczeniach odslonietych i znowu krecil i znowu sie rozgladal i tak do bossa.

Ej a to takie miejsce gdzie trzeba bylo w oko z luku strzelic, no albo to drugie to tam jest taka wysepka wchodzisz na nia grasz piesc stracha i wchodzisz na to gorne to jak wchodzisz przez tamte drzwi jest pomieszczenie z ta spadajaca szachownica(?)

Edit; tam bylo wejscie do bossa ?

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 22 marca 08, 08:53

Bubu, spójrz na datę ostatniego posta. A teraz na regulamin (Tam jest napisane, że można odświeżać, jeśli się ma coś sensownego do powiedzenia, ale w tematach pytających o pomoc to chyba nie obowiązuje?).

Awatar użytkownika
Bubu
Goron
Goron

Postautor: Bubu » 22 marca 08, 09:32

Sorki :oops: moj blad, takie niedopatrzenie. Nastepnym razem bd patrzec na daty :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 24 marca 08, 10:44

Nic innego mnie nie zostało prócz zamknięcia topicu :P
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time-Master Quest”