skad sciagnac ta gre? prosze o pomoc...
z gory dziekuje
download
Moderator: Moderatorzy
- Hero of Wind
- Kokiri
nintendo ds roms
hej ale jak pobierac gry z tej stronki co nie klikne to jakiz blad i do czego mi potrzebny jest e mule
????????
????????
To jak ty wogóle próbowałeś???? Ściągając przez e-Mula czy co??? Raczej ściągaj z normalnie ze stron a nie z programów p2p jak e-Mule czy BearShare itd.itp. A tak pozatym ta strona jest beznadziejna, czasem strasznie wolno gry się ściągają . Ja poleciłbym TĄ: http://www.romhustler.net/ .
chodzi o to ze na tej sstronie mozna sciagac romy do gb color ktore sie sciagaja ale sa tez romy do gb ds i jest ich tam mnostwo z tym ze ani jeden nie chce zleżc bo za kazdym razem wyskakuje jjakis blad a na temat emula to tyle ze tam cos pisalo zeby sciagnac romy to trzeba zainstalowac e mula ja tez nie wiem po co ale tam tak pisalo no chyba ze sie myle dzieki za stronke jak znasz jakas fajna stronke z romami do gb ds i z romami do gamecube to był bym hqappy
No to proszę!!!: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=nin ... Google&lr=
Tu masz na 1 miejscu, gogole nie gryzie . No i tu masz napisane że potrzebujesz eMula , żeby ściągnąć gry na nintendo DS .
Tu masz na 1 miejscu, gogole nie gryzie . No i tu masz napisane że potrzebujesz eMula , żeby ściągnąć gry na nintendo DS .
no ok ja rozumiem ja byłem na tej stronie i własnie z niej sciagnalem romy na gbc ale na gb ds nie da sie ale mozna za pomoca emula no i jak probowalem to nie zchodzi zaden ani z emula ani ze stronki moze sa inne stronki gdzie sa romy na gb ds i na gamecube czekam na odpowiedz pozdro
[ Dodano: Sob 18 Lis, 2006 ]
a do tego na stronce ktora poleciles nie ma romow na gb ds ale stronka jest spokoooooo
[ Dodano: Nie 19 Lis, 2006 ]
tak to fakt google nie gryzie ale trzeba miec szczescie a ja juz nie mam sily do szukania
[ Dodano: Sob 18 Lis, 2006 ]
a do tego na stronce ktora poleciles nie ma romow na gb ds ale stronka jest spokoooooo
[ Dodano: Nie 19 Lis, 2006 ]
tak to fakt google nie gryzie ale trzeba miec szczescie a ja juz nie mam sily do szukania
Nie odgrzewaj starego kotleta. Pozatym REGULAMIN
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time-Master Quest”