Jak przejść dno studni??

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 20 października 05, 14:56

Racja......Swietny pomysł :!: :!: Na co czekasz Gangsta :?: :?: Wzbogacił byś stronkę,a i PiotrW(chyba) też by się ucieszył :wink: Do roboty,pisz solucje :mrgreen: :mrgreen: Go,go :!: :!: :wink:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 20 października 05, 17:04

SebastianL92 pisze:Do Gangsty: skoro dobrze wiesz jak przejść MQ to czemu nie dasz tej solucji na stronę? (myślę, że PiotrW by się ucieszył).

Przeszles ta swiatynie wody??
Spojrz na to z innej strony
Po pierwsze nie mam MQ,choc wedlug mnie nie ma zbyt wielkiej roznic od OoT,no moze cos tam jest
Po drugie to troche by potrwało brak czasu :x
Po trzecie kombinuj,a zadna gra nie bedzie trudna,sa tylko momenty latwijsze badz trudniejsze
Po czwarte jak przejde MQ zabiore sie za nia dopiero za 2,3 maksymalnie 4 tyg o ile ktos inny nie zrobi tego przedemna.Narazie brak czasu,ale jak bed go mial troche to zapodam opis przejscia MQ,zeby nikt sie tak juz nie meczyl jak ty :wink:
Po piąte nie napisalem ze wiem jak przejsc MQ nie pamietam wszystkieg,ale jakbym mial ta gre to bym wiedzial :mrgreen: Znam sie bardzo dobrze na OoT,troche na MM i kiedys bardzo dobrze na WW niestety narazie lipa pozapominalem sporo rzeczy jak bedem mial GC to napewno znowu powroce do WW no i oczywiscie wkrotce postaram sie wiedziec bardzo duzo o TP :mrgreen:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 20 października 05, 18:28

Świątynie wody przeszedłem z kodami :D (na klucze i lewitacje) :mrgreen: :mrgreen:
Ale jednak sporo wiesz o MQ i najpierw daj solucje tego co pamiętasz :) a na koniec to co nie zabardzo a jak chcesz wszystko od razu no to trzeba będzie czekać... :? . Ale oczywiście nie będę ciebie zmuszać na siłę, żebyś pisał solucję do MQ... :) W końcu to wolny kraj :Di każdy robi co chce

[ Dodano: Czw 20 Paź, 2005 ]
W tych trumnach nie ma klucza!!!!!!! :!: W której konkretnie ma być ten klucz?????? :?:
P.S. U mnie tam gdzie są drzwi do pokoju z trumnami trzeba mieć klucz a do mini bossa nie trzeba!!!!!!!A po jego pokonaniu w skrzynii był kompas a nie lupa prawdy!!!!!!!!I pająka nie było!!!!!!!

[ Dodano: Czw 20 Paź, 2005 ]
Znalazłem jakieś oko strzeliłem w nie otworzyły się kraty tylko,że nie wiem gdzie
Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 20 października 05, 20:30

Gangsta,chyba tylko twój WIELKIgeniusz może pomóc SebastianowiL92............................ :mrgreen:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 20 października 05, 20:47

NO WŁAŚNIE!!!!!!!!! Twoja solucja jest zupełnie inna niż dno studni (przynajmniej moje)....
....
Coś tu jest nie tak....
Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 20 października 05, 21:45

Po pierwsze zaden wielki Geniusz(skromny jestem nie to co Drug :mrgreen: )Po drugie moja solucja byl zrobiona pod kątem OoT,a nie MQ wiec nie dziw sie.Po trzecie Przejdz gre dzisiaj,a nsatepny raz zagraj w nią za 2 lata zobaczymy ile bedziesz pamietal,nie pamietam wszystkiego,pamietam niewiele o MQ,choc powoli zaczynam se przypomijnac jutro sciagne MQ i postaram sie dojsc do tego momentu co ty i wtedy napisze cuz choc nie obiecuje,ze jutro :wink: Widze twoje problemy to bede musial przyspieszyc z 2 tyg w dwa dni,ale solucje jak cuz to zapodam pozniej bo nie mam tyle czasu zrozumcie

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 21 października 05, 07:35

Wiesz co...Nie spiesz się.Rzucam MQ i będę grać w OoT.Ale nie zniechęcaj się! Dalej pisz solucje!Jak nie mi to komuś innemu się przyda! Nie ma to jak Ocarina of Time...co nie?
Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 21 października 05, 20:38

Racja i w tym temacie moge pomoc jezeli czegos bys nie wiedział :wink: ,a co do MQ to przejde ja juz niebawem i zapodam solucje postaram sie,niestety nie dysponuje tak duza iloscia czasu,ale i tak sie postaram,by pomoc

ZELDA MASTER
Kokiri
Kokiri

Postautor: ZELDA MASTER » 27 października 05, 15:50

Hej! Jestem nowy ale dawno tu już zaglądam. Nie umiałem prejść ognistej świątyni ale teraz idzie mi to wszystko bardzo łatwo. JESTEM W ŚWIĄTYNI CIENIA Z LUPĄ PRAWDY I LATAJĄCYMI BUTAMI!! Teraz prechodze sobie gerudów i od czasu do czasu chodze po pustynnym kolosie. To bardzo fajna gra!!!!!!!!! SIEMA. :lol:

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 27 października 05, 17:56

Fesss,fajnie ze Ci idzie tak dobrze,ale co twoj post wnosi nowego do tematu,jak by to powiedziec w jednym wyrazie hmmm NIC.To nie jest tem do przechwalania sie to kazdy moze.Pomysl dwa razy zanim cuz napiszesz bo trafiłes calkiem nie na temat.
PS.Mam duzo do zrobienia,a tak mało czasu musze sie wziasc za tą MQ,ale niewiem kiedy.Problem w tym checi są,ale czasu brak :x moze w jakis weekend
Ostatnio zmieniony 28 października 05, 17:29 przez Gangsta, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 27 października 05, 20:23

Gangsta,może w ten najbliższy :?: :?: Będą 4 dni wolnego :!: :!: :mrgreen:
[center]Obrazek

master quest
Kokiri
Kokiri

Postautor: master quest » 6 października 06, 15:45

włąśnie przeszedłem dno studni i chce zgłosić buga w dnie :)

jak znalazłem oko prawdy (po pokonaniu tych 6 zombiaków czy ile tam było :]) i otworzeniu skrzyni wszytko było jak należy ale został mi 1 klucz xD

mały klucz mi został 1 hahaha
był w trawie tam co te ręce były i taki biały gość mnie gonił co mnie gryzł xD

znalazłem oko a tu mam na zbyciu 1 klucz :]
może znalazłem jakiś skrót :] hehe

hehe

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time-Master Quest”