Warto kupić?
Moderator: Moderatorzy
Warto kupić?
Chodzi o to, że bardzo chętnie zagrałbym w the legend of zelda: ocarina of time, tylko chodzi o to, że nie posiadam konsoli.
Dlatego pytam się, które rozwiązanie byłoby lepsze- kupienie konsoli (nie tylko dla zeldy), czy po prostu ściągnięcie emulatora? Ja jestem bardziej za kupieniem, bo to o wiele bardziej wygodne, niż uruchamianie specjalnie komputera i oczywiście piracenie.
Napiszcie co o tym myślicie, w razie co podajcie ceny(sam już sprawdzałem na allegro, i nie jest aż tak źle)
Dlatego pytam się, które rozwiązanie byłoby lepsze- kupienie konsoli (nie tylko dla zeldy), czy po prostu ściągnięcie emulatora? Ja jestem bardziej za kupieniem, bo to o wiele bardziej wygodne, niż uruchamianie specjalnie komputera i oczywiście piracenie.
Napiszcie co o tym myślicie, w razie co podajcie ceny(sam już sprawdzałem na allegro, i nie jest aż tak źle)
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 10, 17:12 przez Executor, łącznie zmieniany 1 raz.
Executor pisze:Ja jestem bardziej za kupieniem, bo to o wiele bardziej wygodne, niż uruchamianie specjalnie komputera i oczywiście piracenie.
Brawo.Przynajmniej jeden nowy użytkownik który nie zadaje pytań typu: gdzie mozna sciagnac zelde okaryne of tajm???Jak by co to pisownia była specjalnie napisana.Też bym był za kupieniem bo warto spojrzeć na to że teraz gry na N64 są bardzo tanie a na emu jak to napisał Amek nie ma
Amek pisze:swojskiego "klimatu"
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Witam,
warto też dodać, że nie tylko OoT, jako Zelda widnieje na N64. Majora Mask to kolejna z serii dobra gra i niewątpliwa część klasyki którą cieszyć się możesz właśnie na N64.
50 zł? To bardzo dobra cena, ja swojego staruszka X lat temu kupiłem za 700 zł bodajże, jednak byłem wtedy jakiejś kilkanaście lat piękniejszy niż dziś. Teraz to jestem Dziadek jak i moje N64.
Pozdrawiam
Taro
warto też dodać, że nie tylko OoT, jako Zelda widnieje na N64. Majora Mask to kolejna z serii dobra gra i niewątpliwa część klasyki którą cieszyć się możesz właśnie na N64.
50 zł? To bardzo dobra cena, ja swojego staruszka X lat temu kupiłem za 700 zł bodajże, jednak byłem wtedy jakiejś kilkanaście lat piękniejszy niż dziś. Teraz to jestem Dziadek jak i moje N64.
Pozdrawiam
Taro
Akurat w Majora Mask też mam zamiar zagrać.
A z ceną, to mam nadzieje, że nie ma minimalnej, albo chociaż ta wystarczy, bo inaczej będzie to na nowo szukanie konsoli do kupienia.
A z ceną, to mam nadzieje, że nie ma minimalnej, albo chociaż ta wystarczy, bo inaczej będzie to na nowo szukanie konsoli do kupienia.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 10, 17:13 przez Executor, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja moją kupiłem pięć lat temu w Poznaniu za 30 zł. (chodzi mi o Zelde)
A chyba jakieś kilka lat temu udało mi się wygrać licytację o N64(takie niebieskie przezroczyste)za 5 zł ale niestety bez okablowania.Ale moim zdaniem i tak się opłacało.
A chyba jakieś kilka lat temu udało mi się wygrać licytację o N64(takie niebieskie przezroczyste)za 5 zł ale niestety bez okablowania.Ale moim zdaniem i tak się opłacało.
Shigeru Miyamoto
Ja niestety muszę Cię trochę zniechęcić. Przepraszam. Mam 3 pady i w każdym jest za przeproszeniem roz****rzona gałka.Praktycznie nie da się nią prawie sterować.Jak na przykład chcę biec Link biegnie...ale truchtem.Więc radze mocno dbać o pada(pady).Gałka jest również w głupim miejscu.Czemu na środku?A nie po lewej jak w każdej konsoli?
Shigeru Miyamoto
Nie łam się. Na pewno wygrasz jedną z następnych.Jak jakąś aukcje wypatrzę to dam link w tym temacie.
[ Dodano: 22 Grudzień 10, 19:26 ]
Kup tą
>>KLIK<<
xD. Ta cena wymiata.Ale to jest limitowana edycja.Opłaca się w nic(xD).
[ Dodano: 22 Grudzień 10, 19:26 ]
Kup tą
>>KLIK<<
xD. Ta cena wymiata.Ale to jest limitowana edycja.Opłaca się w nic(xD).
Shigeru Miyamoto
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”