Największy sekret.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 30 października 05, 11:26

Paczcie,mam sposób nr 1 przetłumaczony z pomocą translatora,a oto on:
mógłby brać (przedsiębrać) długi czas ale z wynikami późniejszy W porządku. To jest prawdziwą drogą do *triforce*. Najpierw udają się widzieć *Saria* przy Poświęconym Lesie *Meadow* jako dziecko. Gra (sztuka) Śpiew Burz przed jej 3 razy. Ni będzie zdarzać się. Teraz idą do *Zora's* Dziedzina jak (ponieważ) dziecko. Gra (sztuka) Śpiew 2 Słońca oblicza przed Królem *Zora*. Ni będzie zdarzać się. Teraz idą do *Lon* *Lon* Farma hodowlana jak (ponieważ) dorosły. Grają *Saria's* Śpiew *Malon* 5 razy. Ni będzie zdarzać się. Teraz idą do Jeziora *Hylia*. Wy MUSICIE mieć stronnicy pozycji zaopatrzył (zaopatrzony): miecz goronów, *Kokiri* *Tunic*, Lustrzaną tarczę, Żelazo (żelazny) But (obuwa), Młotek Megatony (przycisk C lewy), Lodowe strzały (przycisk C dolny) i Wiatr Faroes (przycisk C-prawy). Teraz wpadać do (wpadł do) laboratorium z *weird* patrzący (wyglądający; spojrzenie) chłopiec. Wy będziecie zauważać co *weird* patrzący (wyglądający; spojrzenie) chłopiec będzie nie jest tam. Ściek do dołu wody z Żelazem Obuwa na. Wy będziecie zauważać co tam jest pęknięcie w ściana (ścienny) teraz. Zwój przy tym dopóki wy spadacie przez. Wy będzie teraz jest przy dole rzutu (pochylnia) czarna sala (miejsce) zapełniał wodą. Teraz zdejmują (usuwać) Żelazo (żelazny) Buty. Wy będziecie puszczać w obieg (płynąć) do szczyt (szczytowy) i wy będziecie widzieć żółte świecenie oświetlają (zapalać) w dipozycji. Pływanie przy tym dopóki wy sięgacie (docierać do) wyspę. Spojrzenie do lewego i wy będziecie widzieć gigantyczną ścianę. Teraz używają *Farore's* Dąć (wiatr; owijać). To będzie (wola) *warp* wy do szczytu ściany. Patrzą (wyglądać) na dół. Wy będziecie widzieć portalowy sus do tego. Wy będzie teraz jest *warped* do Poświęconej Dziedziny. Wy będziecie widzieć gigantyczny (gigant) zielony *dragon* wyznaczany (nazwany) *Hyrulia*. Ten chłopiec jest twardy (trudny; intensywnie). Używają wasz Lód (lodowy) *Arrows* i pęd (strzelać; migać) obydwa jego gigantycznych oczu. Jeżeli wy ma strzelany obydwa jego oczy, on nie będzie jest zdolny widzieć was. Wycinają jego z waszą szpadą i biec (przesuwać się; przesunął się; działanie; przesunięty). On będzie rozpoczynać siebie (samodzielnie) na ogniu (pożar) *melt* lód. Powtarzają ten (to) okolo 8 razy. Jeżeli on jest martwy, on będzie (wola) *spit* poza *triforce*. Udają się wybierają to . Wy będzie (wola) żadnego jest *invincible* i wasz *Master* Szpada będzie (wola) żadnego jest złoto (złoty). Od tej chwili, kiedykolwiek, obojętnie kiedy was kołysanie wasza szpada, to będzie zabijać CAŁYCH nieprzyjacieli w jed uderzany, nawet *Ganon*! Upewniają się wy ratujecie przed powtórnym uruchamianiem!!

[ Dodano: Nie 30 Paź, 2005 ]
Póżniej przekształce to na czystą "zeldową" formę :wink: :mrgreen: :mrgreen:

UPDATE
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 30 października 05, 12:01

wszystkie te sposoby to bujda. 1 cztałem że to ściema 2 sprawdziłem wszystkie

[ Dodano: Nie 30 Paź, 2005 ]
Moge wam to przetłumaczyć bez translatorów w 100% ale mówie wam... to bujda
Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 30 października 05, 13:39

Pablo1517 masz N64?? Jezeli tak to sprawdz dokładnie wszystkie sposoby,tak przy okazji jakos nie wspominałes o tych sposobach,co nagle teraz jak ja to podalem Ci sie przypomniało :wink: Mnie nie musisz tumaczyc :wink: bo sam mniej wiecej rozumeim o co tam chodzi. Aczkolwiek jezeli znajde w necie potwierdzenie na temat tego sekretu,ze to prawda to od razu zapodam.Pablo1517 to że niby ciebie sie nie udało nie znaczy,ze nie idzie zdobyc triforce,jest to temat bardzo kontrowersyjny i znajda sie i przeciwnici,jak rowniez osoby ktore uwazaj iz ten sekret naprwde istnieje.
PS.Pablo1517 jak sie tak udzielasz to zagłosowałbys na avatary co za problem napisac pare zdan :wink:
Ostatnio zmieniony 30 października 05, 14:30 przez Gangsta, łącznie zmieniany 1 raz.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 30 października 05, 14:16

Matko Gangsta... OoT "Gold" to poprostu Limitowana Edycja... Na 100% nie trzeba mieć N64 aby zdobyć ten sposób. Bo jak sama nazwa wkazuje emulator - "emuluje" (zastępuje) konsole.Zaraz wypróbuje te sposoby.
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 30 października 05, 14:30

No w sumie racja za szybko pisałem i nie zauważylem ze napisalem ze trzba miec N64,skoro emulator rowniez moze byc zagapiłem sie i napisalem nie tak jak chciałem,moj bład.Co do LoZ OoT Gold (tak tez myslalem ze to jest limitowana),ale nie znałem jej widac lipa z mojej strony :x

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 30 października 05, 15:18

Gangsta pisze:nie znałem jej widac lipa z mojej strony :x

Racja......Ale może ten sekrecik jednak istnieję :D Trzeba mieć nadzieję :D :D :mrgreen: :wink:
[center]Obrazek

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 30 października 05, 15:31

tez sobie przetlumaczylem za pomoca mojego mozgu :) ten ostatni wydal mi sie taki lajtowy ale zeby sie o tym przekonac trzobe miec N64 a co dfo 1-szego sposobu to sciema na mase samo to ze ktos chodzil i gral po ilestam razy piosenki przed jakimis osobami ciekawe jak na to wpadl :PP

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 30 października 05, 18:19

Mr.M pisze:Racja......Ale może ten sekrecik jednak istnieję Trzeba mieć nadzieję

Mr.M nie zrozumiałes tego co napisałem :| Lipa zmojej strony bo nie wiedzialem,ze istnieje wersja OoT Limitowana,na ktora prawdopopdbnie dziala jeden z tych sekretów ktore wymieniłem.Na zwykłą Oot tez powinien działac jeden z tych sekretow,no ale zeby do tego dojsc trzeba najpierw wypróbować.Mr.M sekret jest na 95% z triforcem i Świątynią Światła takze o to sie raczej nie martw :wink: Taka bynajmniej jest mowa na forach zagranicznych

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 30 października 05, 18:23

acha......Wszystko jasne :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Obrazek

debil

Postautor: debil » 30 października 05, 20:40

a ja mysle ze jak popatrzy sie na babe lupom prawdy zobaczymy calom nagom prowde tak mi sie zdaje...

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 30 października 05, 21:59

debil szczel se pepsi i uspokooj twarz zanim wyrazisz swoje 3 grosze bo olśniłes wszystkich swoją nadzwyczajną gupotą. Jak widac nie na daremno nazywasz sie "debil"
buahahahhahahahah :lol:

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 30 października 05, 22:12

ale fajnie by było :P :P :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP