Największy sekret.

Moderator: Moderatorzy

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 25 października 05, 19:20

otrzasnij sie ziomek tylko powiedzialem to co zobaczylem i nie komentuj glupio

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 25 października 05, 19:42

Rostrzygnijcie kto ma racje walką na noże :lol: (żart).No w sumie zdobycie Triforce to było by cuz genialnego,moze dzieki własnie niej Link mialby jakąś nową magie,albo dało by sie cuz ciekawego robic.Noo oby to była prawda.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 25 października 05, 21:12

Nawet sama satysfakcja że się ją ma(trójmoc) to jest dużo :D
Ostatnio zmieniony 25 października 05, 21:23 przez Ali, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 25 października 05, 21:16

Może się okarze ze link(np.Po dziadziusiu :wink: )odziedziczył kupe szmalu tzn.forsy
i se kupił zamek Hyrule(lepiej całe miasto/całą krainę :wink: ) :mrgreen: :mrgreen:
Pewnie głupota,ale zawsze coś...........Ma przynajmniej jeszcze jedną hipotezą :wink: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 25 października 05, 22:44

Mr.M pisze:Może się okarze ze link(np.Po dziadziusiu )odziedziczył kupe szmalu tzn.forsy
i se kupił zamek Hyrule(lepiej całe miasto/całą krainę )
Pewnie głupota,ale zawsze coś...........Ma przynajmniej jeszcze jedną hipotezą

Ciekawe,a gdzie ten dziadek :mrgreen: .Se kupił zamek powiadasz ciekawy pomysł,ale liczyłbym raczej na cuz innego moze na jakies umiejętnosci było by gites :wink:

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 26 października 05, 01:22

No właśnie ja tak zakładam że idzie znaleść trójmoc i ze da nam specjalne jakieś bajeranckie umiejętności...ale to są już moje fantazyjne przypuszczenia :D A tak jeszcze ostatnio doczytałem sie że jak sie wchodzi to komnaty z piedestałem gdzie jest MS to należy tam przy tym czymś gdzie kładzie sie kamienie zagrać melodyjke Sarii a potem przed sheikiem zagrać melodie słońca i niby nie daje to nic specjalnego ale na piedestale wokół tego "podnóżka" na miecz powstaje takie dziwne niebieskie Halo :) hmm... co to może znaczyć

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 26 października 05, 08:26

zdobycie trojmocy i tak jest nie mozliwe bo link ma trojmoc odwagi zelda trojmoc madrosci a ganon trojmoc mocy wiec nie mozliwe jest zdobycie calej trojmocy bo sama zelda mowila ze po otworzeniu przez linka wrot czasu czy cos takiego ganon dotknal trojmocy ktora rozpadla sie na 3 czesci trzeba czytac to co mowia w grze

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 26 października 05, 09:45

Ale jeszcze małym linkiem można by tak było :D ale mi sie nie udało :( .pablo1517 skąd to wziąłeś?! :?: :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 26 października 05, 10:15

Drug ty i ta twoja przyziemność... Tak jak powiedział tam ktoś... małym linkiem by uszłoo to raz a po drugie... Po przejściu gry może ten sekret odsłania możliwość grania po przejsciu gry więc moja teoria z Triforcem jest jk najbardziej możliwa (acz kolwiek nie konieczna)
PS: Co z kąd wziąłem??

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 26 października 05, 10:23

pablo1517 racja.Małym linkie daloby rady zdobyc trojmoc,ktorą mozna by bylo wykorzystac w pozniejszym czasie,no w kazdym razie fajny by byl bajer.SebastianL92 zapewne chodzi Ci skąd pablo1517 wzial takom mozliwosc ze idzie zdobyc triforce no własnie skąd>

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 26 października 05, 15:21

Właśnie....skąd pablo,wzioł tą Orginalną teroię :?: :?:
[center]Obrazek

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 26 października 05, 15:24

zostawie twoja wypowiedz bez komentarza

przeciez nie mozna uzywac masek grajac jako duzy link :/ to o co wam chodzi

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 26 października 05, 15:51

A kto to wie....... :wink:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 26 października 05, 16:59

1. Po co używać masek?? One są dla picu raczej bo obłaziłem wszystkie postaci w różnych maskach.
2. Teorie wziąłem z tąd że gra jest Legendą... a Legenda tyczy sie właśnie triforca. To najbardziej pożądany i tajemniczy przedmiot. Pozatym Rauru czy jak go sie ta pisze... to mędrzec światła...a gdzie jego oficjalna świątynia? :? No właśnie więc zakładam że może istnieć coś jak świątynia światła (ale to doszło z wieści od Druga) Widzieliście screeny które znalazłem więc sami wiecie zkąd mam takie podejrzenia (Na screenach Link gdy zdobywa Triforce to jest mały :D ) No i dlatego przypuszczam że to jest ten wielki sekret! Bo czyż znalezienie Trójmocy nie było by wielkie :)

[ Dodano: Sro 26 Paź, 2005 ]
Aha... ostatnio z kimś tam gadałem na temat tej tajemnicy i palnął mi głupie stwierdzenie :? Powiedział że sekret to ściema bo skoro chińczycy jeszcze go nie znaleźli tzn ze go nie ma... :evil: Co to za absurdalne i debilne myślenie wogóle :evil: A co!? Że niby Chińca, japońce i inne żóltki lepsze od polaków :evil:

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 26 października 05, 19:06

pablo1517 pisze:A co!? Że niby Chińca, japońce i inne żóltki lepsze od polaków :evil:

No nie... ale to w końcu "ich" gra.

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”