pomocy !!!
Moderator: Moderatorzy
-
- Kokiri
pomocy !!!
zaciołem się w Jaskinia Dodonga tam gdzie trzeba przesunąć posąg na przycisk. Kraty się otwierają ale przejście i tak jest zamknięte czymś co wyglada jak stalowe drzwi których sie nieda otworzyć.
Ludzie ! wchodzicie na forum to mijacie taką strone jak www.zelda.prv.pl ... Co nie ? No tam macie taki napisy np.: Legend of Zelda Ocarina of Time... klikacie w napis i tam macie różne przydatne żeczy typu : solucja (opis przejscia xD) i inne...
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Mam parę pytań, przeszedłem już wszystkie świątynie ale w opisie pisze że do Zamku Ganona lepiej iść z mieczem gonorów a ja mam tylko Nóż Olbrzyma. Gdzie znajdę ten miecz?
2.Czy będą mi potrzeb lodowe strzały? Jak tak to gdzie je znajdę? 3.Jak powiększyć ten zielony pasek od magii, bo parę razy użyje Ognia Diny albo strzelę ognistymi strzałami i już jest pusty? A i tak na zakończenie Ci którzy przeszli Zelde na Nintendo To są naprawdę THE BEST, mi zaraz by się odechciało jak by mnie zabili i musiałbym całą świątynie od początku. A jeszcze jedno czym różni się ta zelda od tej master quest?
2.Czy będą mi potrzeb lodowe strzały? Jak tak to gdzie je znajdę? 3.Jak powiększyć ten zielony pasek od magii, bo parę razy użyje Ognia Diny albo strzelę ognistymi strzałami i już jest pusty? A i tak na zakończenie Ci którzy przeszli Zelde na Nintendo To są naprawdę THE BEST, mi zaraz by się odechciało jak by mnie zabili i musiałbym całą świątynie od początku. A jeszcze jedno czym różni się ta zelda od tej master quest?
Następnym razem jakoś ułuż pytania w kolejności bo tak to trudno do nich dotrzeć
1. Tu masz wszystko o tym jak zdobyć Miecz Goronów- http://zelda.com.pl/infopage.php?id=16
2. Lodowe strzały znajdujesz po przejściu sali treningowej Gerudów, ale one nie są potrzebne w zamku Ganona.
3. Twój magiczny pasek powiększy się, gdy odwiedzisz wróżkę znajdującą się koło świątyni ognia. więcej masz na http://zelda.com.pl/infopage.php?id=19
4. Master Quest trochę się różni od Ocariny, głownie tym, że jest trudniejszy. Jednak w sumie tam chodzi o to samo.
1. Tu masz wszystko o tym jak zdobyć Miecz Goronów- http://zelda.com.pl/infopage.php?id=16
2. Lodowe strzały znajdujesz po przejściu sali treningowej Gerudów, ale one nie są potrzebne w zamku Ganona.
3. Twój magiczny pasek powiększy się, gdy odwiedzisz wróżkę znajdującą się koło świątyni ognia. więcej masz na http://zelda.com.pl/infopage.php?id=19
4. Master Quest trochę się różni od Ocariny, głownie tym, że jest trudniejszy. Jednak w sumie tam chodzi o to samo.
Legion, Dzięki ale ta srona niechce mi wejść (modem to jednak diadostwo) jak Byś mogł to skopiuj mi to co tam pisze i wyślij mejla siwak191@wp.pl albo w skrócie napisz
Udało mi się zdobyłem miecz i pokonałem Ganona wcale nie był trudny czasem tylko jak się zagapiłem to mnie ciachnął i LOAD. Myślałem, że po przejściu dadzą mi pozbierać skulle, bo miałem tylko 38no ,ale nie dali. Ta gra to powinna być obowiązkowa do przejścia . Teraz mam zamiar zacząć kolejną część ale nie wiem którą. Majora Mask jest na czas a ja takich gier nie lubię(zawsze się denerwuje że mi czasu nie starczy)
1. Master Quest czym on różni się fabułą od zwykłej Ocarina of Time?
2. Skąd ściągnąć rome tej Zeldy na Game Cuba i emualtor, zobaczył bym co to jest ?
1. Master Quest czym on różni się fabułą od zwykłej Ocarina of Time?
2. Skąd ściągnąć rome tej Zeldy na Game Cuba i emualtor, zobaczył bym co to jest ?
Siwak pisze:Udało mi się zdobyłem miecz i pokonałem Ganona wcale nie był trudny czasem tylko jak się zagapiłem to mnie ciachnął i LOAD.
No, jak grasz z save'ami to każda gra jest łatwa
Siwak pisze:Majora Mask jest na czas a ja takich gier nie lubię(zawsze się denerwuje że mi czasu nie starczy)
Majora's Mask jest fajna , a czas zawsze możesz cofnąć
Siwak pisze:Master Quest czym on różni się fabułą od zwykłej Ocarina of Time?
Fabułą nie bardzo. Jest jedynie trochę trudniejszy.
Siwak pisze:Skąd ściągnąć rome tej Zeldy na Game Cuba i emualtor, zobaczył bym co to jest
Na stronie masz rom na n64, więc po co ci na Game Cuba?
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”