Ludzie chyba znalazłem !!!!
W okarynie czasu można znaleźć TRÓJMOC - pełne trzy trójkąty !!!!
Kilku graczy znalazło trójmoc jednak nintendo nie wypowiedziało się na ten temat nie potwierdzając tego faktu.
Zamieszczam pare screenów :
[ Dodano: Sob 19 Lis, 2005 ]Pierwszą osoba na świecie która odnalazła trójmoc była najprawdopodobniej Ariana almandoz
a oto fragment listu do jednego z portlai o zeldzie :
"I've found it!!!! I found the triforce about a week ago and I took the picture on Friday. But I will keep the secret because it was hard for me to find it, but is was also great to find the clue that lead me to it..."
"Znalazłam to!!!! Znalazłam trójmoc jakiś tydzień temu i zrobiłam zdjęcie w piątek. Ale zatrzymam to w tajemnicy, ponieważ znalezienie jej nie było łatwe, ale wspaniałe było znalezienie wskazówki, która mnie do niej zaprowadział..."
aralman@yahoo.com
Niestety Nintendo zadbało o to aby sprawa trójmocy przycichła i reszta graczy nigdy się o tej sprawie nie dowiedziała
[ Dodano: Sob 19 Lis, 2005 ]Jeżeli sobie zarzyczycie napisze tu szczegoly a co do waszej teorji o jednookich statułach to jeden z grafikow nintendo pracujacych przy oot wypowiedział się na ten temat :
Sheikah Stones (also called Gossip Stones) are wacky rocks that are basically only included in the game as a source of goofy entertainment. They don't have a purpose which alters the outcome of the game, but they sure did perplex me for a while."