jak dlugo gracie w legend of zelda

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gerudo
Kokiri
Kokiri

jak dlugo gracie w legend of zelda

Postautor: Gerudo » 4 sierpnia 08, 07:41

jak wy długo gracie w te grę ja osobiście zacząłem w2001 i gram w to siedem lat :14 :49 :49

mca64
Kokiri
Kokiri

Postautor: mca64 » 14 czerwca 09, 17:59

ja ukonczylem ta gre w 100% w maju 1999 roku, od paru dni gram w master questa na NGC. Gra sie chyba nigdy nie zestarzeje;] dalej czysty fun. Chociaz wlaczajac ta gre na n64 to chce sie wylaczyc konsole i odpalic w podwyzszone rozdzialce na ngc

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 14 czerwca 09, 20:09

W OoT gram gdzieś od połowy 1999 r. Nawet nie będę liczył ile razy ją przeszedłem

mca64 pisze:Chociaz wlaczajac ta gre na n64 to chce sie wylaczyc konsole i odpalic w podwyzszone rozdzialce na ngc

Dokładnie.

Na konsoli n64 dość rzadko gram w OoT. Znacznie więcej gram w OoT na GCN + OoT: MQ
(wiadomo lepsza rozdzielczość) podobnie jest z MM.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
pablo_jar
Goron
Goron

Postautor: pablo_jar » 14 czerwca 09, 20:22

Ja zacząłem grać jak miałem 6, 7, może 8 lat (już nie pamiętam). Pierawszy raz zetknąłem się właśnie z OoT u kolegi lub u mnie na pożyczonej od niego konsoli :) (ten z kolei pożyczył tę grę od jeszcze innego kolegi :D ). Dzisiaj mam kartridża OoT na N64.

Awatar użytkownika
Armis
Goron
Goron

Postautor: Armis » 14 czerwca 09, 20:57

Moją przygodę z Link-iem rozpocząłem w 1997/1998 jakoś tak na przełomie miałem małe problemy zdrowotne i wylądowałem w szpitalu (spokojnie nic poważnego). Żeby jakoś przeżyć szpitalną nudę dostałem Zelde: LA czarno-białą, jednak utknąłem w 2 dungeon-ie przed 2 bossem i jakoś porzuciłem granie. Po 2 latach tuż przed wydaniem OoA i OoS jakoś rozwiązałem zagadkę z zabijaniem potworów w kolejności ;p i przeszedłem grę w kilka dni. Następnie OoT, OoS, OoA, itd.

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 15 czerwca 09, 15:26

Nie ma się czym chwalić, Zeldę tak naprawdę znam od niedawna...
W mojej rodzinie raczej w gry się nie grało, po śmierci Pegasusa nikt nigdy w nic nie grał ani nikogo nie obchodziły gry (oprócz mojego brata, ale on grał na PC), a też nikt się nie spodziewał, że się będę tym interesować (no, wiecie... "bo dziewczyna"... |: ), więc nie było sytuacji typu "dostałam na urodziny/gwiazdkę/cokolwiek".
O Zeldzie dowiedziałam się dopiero z magazynu Kawaii gdzie był artykuł o Minish Cap. Pomyślałam sobię, że muszę w to zagrać, ale jakoś zawszę zapominałam.
Dopiero kiedy znajoma zainteresowała się Zeldą, zagrałam w A Link to The Past.

Do rzeczy.
Zaczęłam grać w Zeldę gdzieś około maja/czerwca 2006. Podejrzewam, że nawet gdzieś w kwietniu to było, bo czerwiec to miesiąc, kiedy odpaliłam OoT, a już wcześniej grałam w aLttP i MC. Ale to OoT spowodowało moje większe zainteresowanie tą serią.
Ale i tak nie jest moją ulubioną cześcią, nie uważam jej za najlepszą, hahaha.... XD

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 16 czerwca 09, 13:18

Ja jakos.. od '98, '99?
Troche mi ogolne fanowstwo juz przeszlo, ale OoT i MM dalej ubostwiam, i ubostwiac bede zawsze <3
Bo pokazaly mi, jak magiczne moga byc dobre gry.
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 17 czerwca 09, 15:20

Pierwszy raz grałem w wieku 8 lat, czyli coś koło 2000roku ;P.

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 20 czerwca 09, 23:15

Taa... Ja pierwszy raz zagrałem w OoT w 2003 roku. Później to poszło bardzo szybko.
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych

Awatar użytkownika
fajny link
Kokiri
Kokiri

Postautor: fajny link » 19 sierpnia 09, 11:02

Ja w Zeldę zaczęłem grać od jakiegoś roku :oops: , a dokładnie w Oot na Nintendo 64 ( to moja pierwsza i jedyna narazie gra ) . Mam zamiar kupić kolejną tylko nie wiem jaką :?: :?: O grze dowiedziałem się od mojego kolegi ... Pewnego razu strasznie się nudziłem i postanowiłem zagrać i bardzo mnie wciągneła :) :) .
:14

:17
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”