Jaki jest twoj ulubiony boss z Zeldy OoT?
Moderator: Moderatorzy
- fajny link
- Kokiri
Według mnie każdy boss jest fajny Gohme lubię za łatwość pokonania jej . Króla Dodonga za jego wielkość i wygląd . Tę amebe z wnętrza lorda Jabu Jabu za jej banalność , Była dla mnie łatwiejsza niż mini bossa Ośmiorniczka. Volvalgie za jej wygląd smoka . Ducha Ganandorfa za to , że wydawał mi się trudniejszy od Ganondorfa :Lol: . Tę meduze z Wodnej świątyni za jej galaretowaty wygląd . Mógłbym jeszcze wiele opowiadać , ale mi się nie chce
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Bongo-Bongo, Kotake & Koume i Ganon.
Dlaczego Bongo-Bongo: Lubie mroczne klimaty xD to bardzo ciekawy Boss, tam smoki czy pająki, to takie trochę oklepane... a taka bestia jak BB to jest coś i jeszcze te dźwięki jakie wydaje brr!
Dlaczego Twinrowa: bo podoba mi się motyw z odbijaniem promieni za pomocą lustrzanej tarczy, bo spirit tample to jedna z moich ulubionych no i... lubię "Kotake & Koume's Theme" xd (o melodie chodzi, gra np. w momencie jak dwie wiedźmy sie kłóca o to, która jest młodsza xd)
Dlaczego Ganon: bo jest wielką, groźną bestią wielką na 3 metry i chyba bym umarła widząc takiego na żywca xD wyzywający trudny pojedynek i to takie... odetchnięcie z ulgą jak się go pokona... niezapomniane ^^
Dlaczego Bongo-Bongo: Lubie mroczne klimaty xD to bardzo ciekawy Boss, tam smoki czy pająki, to takie trochę oklepane... a taka bestia jak BB to jest coś i jeszcze te dźwięki jakie wydaje brr!
Dlaczego Twinrowa: bo podoba mi się motyw z odbijaniem promieni za pomocą lustrzanej tarczy, bo spirit tample to jedna z moich ulubionych no i... lubię "Kotake & Koume's Theme" xd (o melodie chodzi, gra np. w momencie jak dwie wiedźmy sie kłóca o to, która jest młodsza xd)
Dlaczego Ganon: bo jest wielką, groźną bestią wielką na 3 metry i chyba bym umarła widząc takiego na żywca xD wyzywający trudny pojedynek i to takie... odetchnięcie z ulgą jak się go pokona... niezapomniane ^^
Cześć.Ostatni post nie jest tak dawno więc myślę że mogę napisać coś w nim.Pamiętam jak kiedyś pisałem w tym temacie że najbardziej lubię Phantom Ganona.Zmieniam zdanie.Moim ulubionymi bossami są Ganon i Twinrowa.Ganon ponieważ walczy się z nim na końcu i podczas walki zawsze kończą mi się strzały oraz za to że jest najpotężniejszy.A Twinrowa za ogólny pomysł walki z nimi i za
Mary1517 pisze:Kotake & Koume's Theme
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
1: Ducha Ganona za grę w tenis µ_µ
2: Volvagię za podobny wygląd do Chińskiego Smoka
3: morphę bo fajnie się uciekało przed jej wodnymi mackami
2: Volvagię za podobny wygląd do Chińskiego Smoka
3: morphę bo fajnie się uciekało przed jej wodnymi mackami
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 10, 15:20 przez udfett, łącznie zmieniany 2 razy.
Własnie ukończyłem Water Temple, i jak na razie właśnie boss z tej świątyni jest moim ulubionym. Jak na razie chyba był to jeden z trudniejszych bossów jakie było mi spotkać (poprzednie przechodzenie Ocarina of Time skończyłem właśnie na Water Temple - utknąłem w środku). Trochę się głowiłem, zanim doszedłem do tego, jaki jest na niego sposób (przez dobre 5 minut nie mogłem go trafić harpunem :< )
- wielki miszcz
- Kokiri
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”