Bossowie i problemy.
Moderator: Moderatorzy
Powiem jak! Na celowaniu walimy w oko z procy potem bierzemy kij deku i z wyskoku udeżamy ją potem celowanie wyłanczamy i dajemy na tarcze i ATAK dzgać ją!!Ale ciągle tarcze trzymamy!!
Pozdro!
Nie nadużywaj emotów! /Kaczor
Pozdro!
Nie nadużywaj emotów! /Kaczor
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 07, 21:20 przez Kruppol, łącznie zmieniany 1 raz.
FALCON PAWNCH!
-
- Kokiri
- Mistrz Hylian
- Goron
Mi Tylko raz udało się przejśc okaryne bo za drugim razem nie moge rozwalic tego bossa w wodnej świątyni bo grałem w to jakieś 4-5 lat temu!
Down@ Rozwaliłem już tego bossa ale jak już mi się robiły trzy macki to się w********
Na ganona czasami przydatny jest meganatowy młot
Już załatwiłem tego śmiecia, chociaż prawie rzuciłem joystickiem w nintendo jak było 6 macek
Down@ Rozwaliłem już tego bossa ale jak już mi się robiły trzy macki to się w********
Na ganona czasami przydatny jest meganatowy młot
Już załatwiłem tego śmiecia, chociaż prawie rzuciłem joystickiem w nintendo jak było 6 macek
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 07, 11:35 przez Waser, łącznie zmieniany 3 razy.
Morpha jest latwa, ciagle lapie ja na Longshota, tylko nie namierzam jej ale sam celuje i zrobi tylko jeden wir.
A z Ganonem, to ialem taki problem ze nie mialem juz many, skonczyla sie bo sie za dlugo z nim bawilem... A kiedys jak nie zrobilem miecza Goronow to nawalalem Ganona Polamanym Mieczem Goronow hehe
A z Ganonem, to ialem taki problem ze nie mialem juz many, skonczyla sie bo sie za dlugo z nim bawilem... A kiedys jak nie zrobilem miecza Goronow to nawalalem Ganona Polamanym Mieczem Goronow hehe
ja tam Ganona rozwalam zwykłymi strzałami, a jak juz mnie kompletny leń złapie to ograniczam sie do walenia w ogonek..choc niezawsze wychodzi,a tym złamanym mieczem to cos wogle daje?Kuchar pisze:A z Ganonem, to ialem taki problem ze nie mialem juz many, skonczyla sie bo sie za dlugo z nim bawilem... A kiedys jak nie zrobilem miecza Goronow to nawalalem Ganona Polamanym Mieczem Goronow hehe
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- don_daniello
- Goron
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”