"technika łowienia ryb"
Moderator: Moderatorzy
"technika łowienia ryb"
Mógłby mi ktośopisać jak "wciągać" ryby. Jak mi się jakaś zachaczy o przynętę to zaciągam ją ale po hwili ucieka (jak ja zwijam żyłkę robię to wciskając "A" i "w dół" jednocześnie i trzymam te klawisze, domyślam się zę to zły sposób). Pomóżcie, prosze!!!
Carpe diem
Kiedy ryba złapie przynęte najpierw wciśnil strzałki w lewo albo w prawo i naciśnij A. Następnie trzymaj A kursor w bok i do dołu . Naciskanie naprzemiennie strzałek w prawo i w lewo też powinno pomóc Ostatnio opracowałem też inny sposób: trzymaj A i strzałkę w lewo (bo tak łatwiej) i szybko naciskaj strzałkę w dół. Nie wiem czy działa ale raz próbowałem i raz się udało
Walk on,walk on,with hope in your heart,
And you`ll never walk alone...
You`ll never walk alone.
And you`ll never walk alone...
You`ll never walk alone.
Jak grasz na emulatorze to w cheatah wybierasz "press L to levitate"
jak ryba co zachaczy wciskasz L ( na emulatorze A) i wyciągasz ją na brzeg i zlatujesz na dół i Wciskasz A ( na emulatorze X) i lewo :] to zawsze diała
jak ryba co zachaczy wciskasz L ( na emulatorze A) i wyciągasz ją na brzeg i zlatujesz na dół i Wciskasz A ( na emulatorze X) i lewo :] to zawsze diała
NEWS ?ci?gam se Włatców Móch
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
-
- Kokiri
Darunia pisze:Rybę trzyma sie w słoiku...o ile pamiętam. Musisz mieć pusty
Jemu nie o tą rybę chodzi! Mu chodzi o rybę którą możesz złapać w Stawie Rybnym!
Wyławiam sobie rybke, extra fajnie, wciskam "yes" kiedy pisze czy chcę ją zatrzymać i dupa. nie mam jej ani w plecaku ani nigdzie indziej, co zrobić??
Jak złowisz rybę to idziesz do tego gościa za ladą i mówisz mu żeby zważył rybę. Tej ryby nie możesz wynieść poza teren stawu rybnego.
Nad stawem rybnym to takie drzwi nad jeziorem hylla na lewo od tego domku z labolatorium i tam gadasz z kolesiem dajesz mu kilka rupi i juz zamiast miecza masz wedke no i mozesz łowić oczywicho tylko nad stawem rybnym nie poza nim
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
To nie taką rybe ze stawu wchodzi!! Tam w posiadłosci zor koło pochodni (tam gdzie jest płytko) plywają rybki bierzesz pusty słoik i nabierasz ją a potem kładziesz przed gębą lorda j-j
Ehh szkoda ze premiera mojego faq jest tak pozno chcialbym ci pomóc.
Ehh szkoda ze premiera mojego faq jest tak pozno chcialbym ci pomóc.
Redaktor www.retroage.net
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”