Figurki i Okruchy Szczęścia
Moderator: Moderatorzy
Figurki i Okruchy Szczęścia
[shadow=red][glow=violet]Czy ktoś wie[/glow][/shadow] cosię dzieje jak zdobędziesz wszystkie Okruchy Szczęścia/Figurki(130)
Figurki zdobyłem,a do Okruchów Szczęścia brakuje mi ok.5-iu :mrgreen: Ale niewiem co to daje(na screenshotsie jest pokazane zamiast okróchów figurka skrzata(jak kto woli:"Minisha"),
a zamiast tajemniczych muszelek maska twarzy gościa od figurek.Mam te figurki,ale rzadnej maski NIE DOSTAŁEM :cry: Proszę o pomoc :cry: :cry: :cry: :cry:
Figurki zdobyłem,a do Okruchów Szczęścia brakuje mi ok.5-iu :mrgreen: Ale niewiem co to daje(na screenshotsie jest pokazane zamiast okróchów figurka skrzata(jak kto woli:"Minisha"),
a zamiast tajemniczych muszelek maska twarzy gościa od figurek.Mam te figurki,ale rzadnej maski NIE DOSTAŁEM :cry: Proszę o pomoc :cry: :cry: :cry: :cry:
Wersus pisze:Jak masz wszystkie figurki to zgłoś się do siedzącego faceta przy kawiarnii w Hyrule, a on pozwoli ci wejść do domku z posągiem na dachu. To jest pewnie związane z tą maską. A co do okruchów to nie mam pojęcia.
Co do figurek,to w domu byłem,ale rzadnej maski nie dostałem
A z okruchów,to myślę,że jak połączysz wszystkie,to dostaniesz posążek 8) Ale to tylko przypuszczenia
- Dark Shadow
- Zora
- Dark Shadow
- Zora
- Dark Shadow
- Zora
Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”