Quiz
Moderator: Moderatorzy
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Dawno, dawno temu...
Kiedy świat był bliski pochłonięcia przez ciemność...
Z nieba spadły malutkie Pikori, przynosząc bohaterowi ludzi miecz, oraz złote światło.
Dzięki mądrości i odwadze, bohater pokonał ciemność.
Gdy pokój powrócił, ludzie otoczyli to ostrze świętą czcią.
Mówiłem coś trudnego :evil:
[ Dodano: Wto 28 Lut, 2006 ]
No to może ja zadam...
Skąd wziąć czary bogiń
Kiedy świat był bliski pochłonięcia przez ciemność...
Z nieba spadły malutkie Pikori, przynosząc bohaterowi ludzi miecz, oraz złote światło.
Dzięki mądrości i odwadze, bohater pokonał ciemność.
Gdy pokój powrócił, ludzie otoczyli to ostrze świętą czcią.
Mówiłem coś trudnego :evil:
[ Dodano: Wto 28 Lut, 2006 ]
No to może ja zadam...
Skąd wziąć czary bogiń
Jakie czary bogiń ?
Mam nadzieję że chodzi o wróżki.
Jak tak to:
Na warownej górze trzeba wrzucić do fontanny bombę i na pytanie odpowiedzieć "żadna z tych". Tak dostaje się większy worek na bomby.
W Królewskiej Dolinie u wróżki trzeba na pytania odpowiadać "nie" z wyjątkiem pytania o Melariego i jego uczniów. Tak dostaje się większy kołczan.
W Lesie Minish u wróżki trzeba cały czas mówić że wrzuci się wszystkie rupie do jej fontanny. Tak dostaje się większą sakiewkę.
Mam nadzieję że chodzi o wróżki.
Jak tak to:
Na warownej górze trzeba wrzucić do fontanny bombę i na pytanie odpowiedzieć "żadna z tych". Tak dostaje się większy worek na bomby.
W Królewskiej Dolinie u wróżki trzeba na pytania odpowiadać "nie" z wyjątkiem pytania o Melariego i jego uczniów. Tak dostaje się większy kołczan.
W Lesie Minish u wróżki trzeba cały czas mówić że wrzuci się wszystkie rupie do jej fontanny. Tak dostaje się większą sakiewkę.
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."
Boginiom Narazie jak wiem da się tylko 2 domki wybudować ( nie licze tego hacka do MC MCMQ -.-" ). Żeby mieć uroki 9 albo jak wolicie czary) trzeba mieć pustą butelkę i jak się wybuduje im domki ( po połączeniu okruchów) to wlewa ona nam swój urok do butelki. Nie pamiętam która co daje ale jeden zwieksza atak drugi obrone a trzeci oba .
Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”