Kody & Triki
Moderator: Moderatorzy
Wchodzisz w menu profil(na górze strony)i na samym dole tego menu masz coś w stylu"Panel Kontrolny Avatarów"Możesz swojego avatara wybrać z galerii,albo ściągnąć z jakieś strony(np. http://www.explodingdekunut.net/gallery ... p?album=16 ) i użyć w "Wyślij obrazek z twojego komputera"(napis"Przeglądaj")Powinnieneś dać sobie rade :mrgreen:
P.S
Dzięki za koda :mrgreen:
Dla mnie:
Skakanie
Kod na płetwy,pierścień,branzolety
Na krecie rerekawice
serca
niesmiertelność też spox
minish cap niezły
P.S c.d
Mogę podać trika(z użyciem niektórych(chyba jednego) kodów)Jeśli chcecie to piszcie na forum
Skakanie
Kod na płetwy,pierścień,branzolety
Na krecie rerekawice
serca
niesmiertelność też spox
minish cap niezły
P.S c.d
Mogę podać trika(z użyciem niektórych(chyba jednego) kodów)Jeśli chcecie to piszcie na forum
Wpisujecie kod na skakanie(w nowej grze)na samiuteńkim początku.Jeśli wyjdziecie ze swojej chatki i chcecie zwiedzać grę BEZ potworów( 8) ) to zamiast iść za Zeldą przeskakujecie krzaczki i jesteście WOLNI(dobrze wpisać kody na pierścień,minish cap(gdy wpisujesz na czapkę minish,to wyłącz kod na skoki)płetwy,branzolety i krecie rękawice)
Jeśli chcecie żeby podczas gry za wami chodziła Księżniczka Zelda,to przechodzicie questa z doprowadzeniem miecza do króla(bedziecie mieli mieczyk),przy mieście będą robotnicy i skały.Przeskoczcie je,wejdżcie do miasta(pokarze się filmik z tym festynem),znajdujecie zelde(nie gadajcie z nią ),wyjdżcie z miasta(górne wyjście ) (znów skaczcie ),a gdy wyjdziecie i jeszcze raz przeskoczcie skaly,kiedy to zrobicie Zelda będzie za wami chodzić,a wy będziecie mogli normalnie(jak normalnie,to wyłączcie kody) przechodzić grę :mrgreen:
Jakby coś nie działało(mogłem żle napisać,bo dawno nie grałem )to piszcie
Niech Zelda będzie z(za ) wami :mrgreen:
[ Dodano: Sro 12 Paź, 2005 ]
P.S
Jak przechodzicie(zwiedzacie )bez potworów,to nie gadajcie z głównymi postaciami i nie wchodżcie do dungdeonów,oki
Pytanie do SebastianaL92:Skąd masz wszystkie kody do minish capa na emulator
Jeśli chcecie żeby podczas gry za wami chodziła Księżniczka Zelda,to przechodzicie questa z doprowadzeniem miecza do króla(bedziecie mieli mieczyk),przy mieście będą robotnicy i skały.Przeskoczcie je,wejdżcie do miasta(pokarze się filmik z tym festynem),znajdujecie zelde(nie gadajcie z nią ),wyjdżcie z miasta(górne wyjście ) (znów skaczcie ),a gdy wyjdziecie i jeszcze raz przeskoczcie skaly,kiedy to zrobicie Zelda będzie za wami chodzić,a wy będziecie mogli normalnie(jak normalnie,to wyłączcie kody) przechodzić grę :mrgreen:
Jakby coś nie działało(mogłem żle napisać,bo dawno nie grałem )to piszcie
Niech Zelda będzie z(za ) wami :mrgreen:
P.S
Jak przechodzicie(zwiedzacie )bez potworów,to nie gadajcie z głównymi postaciami i nie wchodżcie do dungdeonów,oki
Pytanie do SebastianaL92:Skąd masz wszystkie kody do minish capa na emulator
Wróć do „Legend of Zelda: The Minish Cap”